MM-lätkä: Suomi-Tanska | 1.78!

Kohde voimassa 16.5.2019, 21.15;1.78

Kohde sulkeutunut

MM-lätkä: Suomi-Tanska | 1.78!

MM-kisat eivät olisi voineet paremmin alkaa Suomen kannalta, sillä joukkue johtaa omaa lohkoaan kahdella mahtavalla voitolla. Ensimmäisessä ottelussa joukkue kaatoi kisojen suosikin Kanadan 3-1 ja edellisessä ottelussa kaatui isäntämaa Slovakia lukemin 4-2. Edellisessä ottelussa joukkue kärsi 3-2 jatkoaikatappion USA:lle, mutta sai kuitenkin yhden tärkeän pisteen. Voittamalla kaikki loput ottelut suomi voittaisi lohkon.

 

Tanskan joukkueesta löytyy paljon tulivoimaa ja joukkue pystyy parhaana päivävä voittamaan kenet tahansa.. Joukkueen kärkiyksilöt saavat leipänsä pelaamalla NHL:ssä, KHL:ssä tai jossakin muussa huippusarjassa. Vaisun alun jälkeen Tanskan löi tiistaina koomeat 9-0 lukemat tauluun Iso-Britanniaa vastaan.

 

Leijonat varmasti tietävät, että otteluun ei ole varaa lähteä ylimielisenä. Joukkue tarvitsee jokaisesta jäljellä olevasta ottelusta täydet pisteet ja näistä juuri Tanska on vaikean ottelu. Luvassa on varmaan tasaista vääntöä, jossa ylivoimat saattavat ratkaista ottelun. Molemmat joukkueet tekevät varmasti ottelussa maaleja, mutta odotettavissa on että Suomen maalilla nähdään Kevin Lankinen ja hän kuitenkin lopulta torjuu voiton. Varsinkin jos Vehviläinen on maalissa niin maaleja nähdään vieläkin enemmän.

 

Paras kohde otteluun vedonlyönnistä löytyy Over 5 maalia kertoimella 1,78. Tanska tekee todennäköisesti 1-2 maalia ja odotus on että Suomi saaneen aikaan noin 5 maalia. Tanska ottaa varmasti maalivahdin pois vaikka olisi kahdella maalillakin häviöllä lopussa, joten tämä kasvattaa mahdollisuuksia overiin.

Tervetuloa Telegramiin keskustelemaan MM-kisoista sekä parhaista pelikohteista! Ryhmäkeskusteluun voi liittyä tästä.