MM-lätkä: USA-Iso-Britannia | 2.04!

Kohde voimassa 15.5.2019, 17.15;2.04

Kohde sulkeutunut

MM-lätkä: USA-Iso-Britannia | 2.04!

USA kohtaa keskiviikkona klo 17:15 käynnistyvässä ottelussa Iso-Britannian. Ottelussa nähdään täysin yhden joukkueen show, eikä väsyneellä Iso–Britannialla tule olemaan minkäänlaisia . mahdollisuuksia.

 

Iso-Britannia joutuu otteluun todella väsyneenä, sillä tämä on joukkueelle toinen peli kahteen päivään. USA puolestaan on saanut levätä yhden päivän Suomi ottelun jälkeen ja tulee virtaa täynnä tähän otteluun. Jo tässä vaiheessa on selvää ettei Iso-Britannialla ole mitään asiaa jatkopeleihin, kun taas USA kamppailee tosissaan jopa lohkovoitosta.

 

Iso-Britannia hävisi aiemmin kisoissa Kanadalle lukemin 8-0. Tässä vaiheessa joukkueen motivaatio oli kuitenkin paljon paremmassa kunnossa, sillä ottelu oli vasta toinen näissä kisoissa. USA on paperilla vähintäänkin yhtä vahva kuin Kanada, joten odotettavissa on jälleen kylmää kyytiä. USA:n joukkueen laadusta ja laajuudesta kertoo se, että pistepörssistä löytyy esimmäinen jenkki vasta sijalta 15, nimittäin Alex DeBrincat tehoilla 3+1=4. USA:n joukkue on kuitenkin jo tehnyt yhteensä 11 maalia, joten tehopisteet ovat jakautuneet tasaisesti pelaajien kesken.

 

Ottelun tasoitusveto on laskettu USA -7,5 maaliin, osittain varmaankin juuri Kandan 8-0 voiton myötä Iso-Britanniasta. Uskomme että väsynyt Iso-Britannia ei pysy ollenkaan jenkkien tahdissa, vaan ottelusta tulee todella suuret murskajaiset. Täysin mahdotonta ei ole, vaikka USA pystyisi ottelussa tekemään jopa 10 maalia.