MM-lätkä: USA-Suomi | 3.55!

Kohde voimassa 13.5.2019, 17.15;3.55

Kohde sulkeutunut

MM-lätkä: USA-Suomi | 3.55!

MM-kisat eivät olisi voineet paremmin alkaa Suomen kannalta, sillä joukkue johtaa omaa lohkoaan kahdella mahtavalla voitolla. Ensimmäisessä ottelussa joukkue kaatoi kisojen suosikin Kanadan 3-1 ja edellisessä ottelussa kaatui isäntämaa Slovakia lukemin 4-2.

 

USA:n kisat ovat alkaneet yskähdellen. Joukkue kärsi yllätystappion Slovakialle peräti 4-1 lukemin. Jenkit pelasivat sunnuntaina toisen ottelunsa, kun joukkue kohtasi Ranskan. USA tuli otteluun todella väkevästi tekemällä kolme maalia ensimmäiseen kuuteen minuuttiin. Lopputulos 7-1 kertoo paljon joukkueiden tasoerosta, eikä Ranskalla ollut mitään mahdollisuuksia ottelussa.

 

Suomi saa maanantain otteluun selkeän edun, kun joukkue on levännyt sunnuntaina toisin kun USA. Ennen kisoja oli paljon puhetta Jack Hughes vs Kaapo Kakko asetelmasta, sillä pelaajien on ennustettu olevan sijalla 1 ja 2 NHL:n kesän varaustilaisuudessa. Nyt kuitenkin Kaapo Kakko on näyttänyt uskomattomia otteita tekemällä jo peräti viisi maalia kahteen peliin. Onkin mielenkiintoista nähdä alkaako Hughes sooloilemaan illan ottelussa, sillä hänellä on vielä maalitili avaamatta.

 

Slovakia ottelussa leijonilla oli enemmän vaikeuksia ja isäntämaan vahva karvaus tuotti ongelmia. Kolmanteen erään lähdettiin lukemissa 2-2. Kevin Lankinen piti Slovakian kolmannessa erässä nollilla ja Kaapo Kakko iski kaksi maalia lisää, Suomen 2-4 voitto oli valmis.

 

USA:n pelityyli on samanlainen kuin Kanadalla, sillä joukkue pelaa nopeaa kiekkoa ja laukoo aktiivisesti. Joukkue haluaa pitää kiekkoa hallussa ja karvaa aktiivisesti. Leijonat ovat kuitenkin osoittaneet, että tällä joukkueella se pystyy kaatamaan minkä tahansa joukkueen, vaikka siltä puuttuu NHL vahvistukset.

 

Uskomme Suomen jatkavan loistavia otteita ja voittavan ottelun. Voitolla Suomi olisi todella lähellä lohkovoittoa, sillä Leijonilla olisi sitten jäljellä ottelut lohkon heikoimpia joukkueita vastaan.

 

Lunasta 10€ ilmaisveto jokaiseen Leijonien MM-otteluun!

NordicBet tarjoaa jokaiseen Suomen otteluun 10€ ilmaisen livevedon jääkiekon MM-kisoissa. Kun katsot Suomen pelejä, pääset samalla lyömään vetoa ilmaiseksi! Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry NordicBetille suoraan alta.

 

Näin hyödynnät LibraBetin huikean 100% talletusbonuksen aina 150€ saakka!

  1. Mene Librabetin sivuille ja luo itsellesi tili TÄSTÄ
  2. Valitse ensitalletusbonus 150€
  3.  Talleta haluamasi summa aina 150€ saakka, niin saat pelirahasi tuplana