MM-lätkä: Venäjä-Norja | 1.98!

Kohde voimassa 10.5.2019, 17.15;1.98

Kohde sulkeutunut

MM-lätkä: Venäjä-Norja | 1.98!

MM-kisat alkavat tänään ja luvassa on heti alkuun monta loistavaa ottelua. Venäjä lähtee kisoihin suurimpana ennakkosuosikkina ja kohtaa avausottelussa heikon Norjan. B-lohkossa Venäjän kanssa pelaavat myös kovat kiekkomaat Ruotsi ja Tsekki, joten venäjä ei saa menettää pisteitä varsinkaan heikkoja maita vastaan.

 

Venäjä sai kisoihin yhden kaikkien aikojen parhaimmista joukkueista. Joukkue vilisee NHL:stä sekä KHL:stä tuttuja superstaroja kuten Ovechkin, Orlov, Malkin, Plotnikov,Zaitzev, Grikorenko ja Kovalchuk. Venäjä ehti pelata huhti-toukokuun aikana peräti yhdeksän maajoukkue ottelua, joten varsinkin KHL:n pelaajat ovat tulleet tutuksi jo joukkueen kanssa. Useat pelaajat ovat myös pelanneet jo vuosia maajoukkueessa, joten todella kokeneesta nipusta on kyse. Norja ei ole koskaan pystynyt voittamaan Venäjää vieraskaukalossa.

 

Norjan joukkue koostuu pitkälti Norjan sekä Ruotsin liigassa pelaavista pelaajista. Joukkueen ainoa NHL:ssä pelaava pelaaja on Chicagon Andreas Martinsen. Joukkue on pelannut todella surkeasti MM-kisoihin valmistautuvat pelinsä, sillä se on pystynyt voittamaan vain yhden edellisistä kahdeksasta ottelusta. Tämäkin voitto oli jatkoajalla heikkoa Tanskaa vastaan. Varsinkin suuria jääkiekkomaita vastaan Norja on ollut helisemässä. Norja koki 7-0 tappion Suomelle, sekä 5-1 tappion Ruotsille. Nyt kun vastaan asettuu vielä aivan toista luokkaa oleva Venäjä, niin ottelussa nähdään varmasti rumat lukemat Norjan kannalta.

 

Venäjän joukkueen kapteeni Alexander Ovechkin on sanonut lehdistölle useaan otteeseen, että joukkueen ainoa tavoite on kulta. Mitään vähempää ei joukkueelta voi odottaa, sillä varsinkin kun muut maat eivät ole saaneet yhtä paljon NHL pelaajia mukaan, niin Venäjän kuuluisi olla ylivoimainen näissä kisoissa. Venäjälle tuttuun tapaan joukkue haluaa näyttää heti ensimmäisessä pelissä, että joukkueesta löytyy tulivoimaa ja tekee varmasti vähintäänki 6 maalia Norjaa vastaan. Norja tuskin saa maalia aikaan tai enintään yhden, joten venäjän vähintään 5 maalin voitto on todella hyvä pelikohde.

 

Ottelun paras pelikohde on Venäjä -4,5 kertoimella 1,98