NHL: Boston Bruins-Ottawa Senators | 1.82!

Kohde voimassa 8.10.2018, 20.00;1.82

Kohde sulkeutunut

NHL: Boston Bruins-Ottawa Senators | 1.82!

NHL-kausi on nyt käynnissä ja on aika jakaa meidän kauden ensimmäinen vihjeemme! Maanantaina pelataan kolme ottelua parhaaseen katseluaikaan ja yksi, klo 20.00 alkavista otteluista käydään Boston Bruinsin sekä Ottawa Senatorsin välillä. Pystyvätkö altavastaajana kamppailuun lähtevät senaattorit haastamaan kotijoukkueen? 

 

Boston Bruins lähtee tähänkin NHL-kauteen suurin tavoittein. Joukkueella on kasassa erittäin laadukas runko ja sen pitää ehdottomasti olla mukana kilpailemassa Stanley Cupista, kun kevään pelit koittavat. Sen aloitus kauteen ei ollut mairitteleva, sillä se hävisi ensimmäisessä ottelussaan hallitsevalle mestarille Washington Capitalsille peräti maalein 7-0. Tätä seuranneessa pelissä Biffalo Sabresia vastaan bostonilaiset kuitenkin korvasivat faneilleen tämän nöyryytyksen voittamalla ottelun tyylipuhtaasti 4-0.

 

Ottawa Senators lähtee kauteen isona altavastaajana. Se menetti kesän aikana tähtipuolustaja Erik Karlssonin ja muutenkin joukkueen pelaajisto on hyvin nuori, joten kanadalaisilta on turha odottaa runkosarjan jälkeen jatkuvaa kautta. Uudelleenrakennusvaiheessa oleva joukkue on pelannut toistaiseksi kaksi ottelua, joissa on nähty paljon maaleja. Kauden avausottelussa se kohtasi kotonaan Chicago Blackhawksin, jolle se hävisi tiukkojen vaiheiden jälkeen jatkoajalla maalein 3-4 ja sitä seuranneessa vierasottelussa se kukisti Toronto Maple Leafsin vieraskaukalossa luvuin 5-3.

 

Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kautensa suurimaalisilla peleillä ja viimeisimmissä otteluissaan molemmat onnistuivat hyvin omassa hyökkäyspelaamisessaan. Uskomme, että tänään Bruinsin kotiavauksessa tullaan näkemään todella paljon maaleja ja keikko kaivetaan verkosta vähintään kuusi kertaa varsinaisen peliajan puitteissa.

 

Kohteemme otteluun: Varsinaisella peliajalla tehdään vähintään 5,5 maalia, 1.82. 

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.