NHL: Calgary Flames-Florida Panthers | 1.72!

Kohde voimassa 12.1.2019, 4.00;1.72

Kohde sulkeutunut

NHL: Calgary Flames-Florida Panthers | 1.72!

Yhdessä yön neljästä NHL-kamppailussa vastakkain iskevät Calgary Flames ja Florida Panthers. Kotijoukkue on ennakkoon todella suuri suosikki voittamaan ottelun ja vierailta vaaditaan todella vahvaa suoritusta, mikäli se meinaa ottaa kamppailusta pisteitä mukaansa. Ottelu käynnistyy Suomen aikaan aamuyöllä klo 4.00. 

 

Calgary Flames on ollut tämän kauden yksi suurimmista positiivisista yllätyksistä. Joukkueen potentiaali on tiedossa, mutta sen ei odotettu olevan tässä vaiheessa kautta koko Läntisen konferenssin ensimmäisellä sijalla. Bill Petersin valmentama ryhmä on aloittanut vuoden 2019 todella vahvasti ja se on onnistunut voittamaan viimeisestä kuudesta ottelustaan viisi ja lähtee yön kamppailuun kolmen ottelun voittoputkessa. Viime kierroksella se pelasi kotiyleisönsä edessä Colorado Avalanchea vastaan ja otti vahvan hyökkäyspelinsä turvin 5-3-voiton.

 

Florida Panthers on kauden aikana tullut tututksi hyvin tasaisista otteluistaan. Joukkue on vielä tiukasti mukana taistelussa pudotuspelipaikoista, mutta sen on alettava kääntämään tiukkoja otteluita voitokseen, mikäli se meinaa pelata kevään tärkeimmissä peleissä. Panthersin viimeisestä kuudesta pelistä viisi on päättynyt maalin erolla jompaan kumpaan suuntaan ja kaksi kertaa Panthers on ollut otteluissa voittaja. Floridalaisryhmä lähtee yön kamppailuun allaan neljän ottelun tappioputki ja viimeisin näistä häviöistä tuli viime yönä Edmonton Oilersin vieraana. Ottelu ratkesi vasta voittolaukauskilpailun jälkeen, joten väsymystä on varmasti havaittavissa joukkuee pelaamisessa.

 

Flames on tällä hetkellä yksi NHL:n kuumimmista joukkueista ja on vaikea nähdä viime yönä pitkän ottelun pelanneen Panthersin pystyvän haastamaan sitä voitosta. Kotijoukkueen voitolle ei tarjota kovin suuria kertoimia, mutta 1,72-kerroin toimii hyvin esimerkiksi tuplassa.

 

Kohteemme otteluun: Calgary Flames @ 1.72(Unibet)

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.