NHL: Chicago Blackhawks-Calgary Flames | 2.27!

Kohde voimassa 8.1.2019, 3.30;2.27

Kohde sulkeutunut

NHL: Chicago Blackhawks-Calgary Flames | 2.27!

NHL-kaukaloissa pelataan maanantain ja sunnuntain välisenä yönä viisi erittäin mielenkiintoista ottelua ja meidän vihjeemme tulee otteluun Chicago Blackhawks-Calgary Flames. Uudessa valmennuksessa otteitaan parantanut Blackhawks on tänään kovan paikan edessä, kun se saa vastaansa todella vahvan kauden pelanneen Flamesin. Kiekko tippuu jäähän Suomen aikaa klo 3.30. 

 

Illan kotijoukkue teki ison muutoksen jo alkukauden aikana, kun se vaihtoi päävalmentajaa heikosti sujuneen alun jälkeen. Uuden valmennuksen alaisuudessa Blackhawks on parantanut otteitaan huomattavasti ja viimeisestä yhdeksästä ottelusta saldona on kuusi voittoa ja vain kaksi tappiota varsinaisen peliajan jälkeen. Chicagolaisten vahvuus viime peleissä on ollut sen hyökkäyspelaaminen ja maaleja on syntynyt keskimäärin peleissä todella hyvin. Sillä on edelleen kuitenkin paljon parannettavaa puolustuksen osalta ja Blackhawksille tehdäänkin edelleen todella paljon maaleja. Viime yönä joukkue pelasi vierasottelun Pittsburgh Penguinsin vieraana ja se onnistui hyvän esityksen päätteeksi nappaamaan kaksi pistettä luvuin 5-3.

 

Calgary Flames on pelannut tähän mennessä erittäin vahvan kauden ja viime kaudella pudotuspeleistä ulos jäänyt joukkue on vahvasti matkalla kohti kevään tärkeimpiä pelejä. Viimeisen kuuden ottelun saldo joukkueella näyttää neljää voittoa ja kahta tappiota, joista vain toinen tuli varsinaisen peliajan puitteissa. Näissä kuudessa pelissä Flames on tehnyt vastustajiensa verkkoon yhteensä peräti 26 maalia, joten myös sen hyökkäyspelaaminen on tällä hetkellä todella hyvällä tasolla. Illan vierasjoukkueen ottelut ovat tällä kaudella olleet todella usein erittäin maalirikkaita taistoja ja tänään voidaan hyvinkin nähdä paljon maaleja molemmissa päissä.

 

Kuten todettua, molempien joukkueiden hyökkäyspelaaminen on toiminut viime aikoina erittäin hyvin ja puolustus- ja maalivahtipelissä on ollut parantamisen varaa. Uskomme, että tämän yön ottelussa tullaan näkemään paljon maaleja ja kiekko kaivetaan verkon perukoilta vähintään seitsemän kertaa. Kerrointa yli 6,5 maalia-kohteelle saa Coolbet-sivustolla 2.27, joka on erittäin maistuva kerroin näiden joukkueiden keskinäiseen otteluun.

 

Kohteemme otteluun: Ottelussa yli 6,5 maalia @ 2.27(Coolbet) 

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.