NHL: Devils-Islanders | 2.07!

Kohde voimassa 18.1.2019, 02.00;2.07

Kohde sulkeutunut

NHL: Devils-Islanders | 2.07!

NHL:ssä tarjoillaan jääkiekon ystäville ensi yönä seitsemän kamppailua. New Yorkin osavaltion paikallisottelussa toisensa kohtaavat klo 2.00 alkavassa ottelussa New York Islanders sekä New Jersey Devils. Jatkaako Islanders vahvaa virettään vai pystyykö Devils palaamaan takaisin voittojen tielle? 

New York Islanders on yllättänyt monet asiantuntijat ja liigan pohjille veikattu joukkue on pelannut tähän mennessä hyvän kauden. Itäisen konferenssin seitsemänneltä sijalta löytyvä ”Isles” on onnistunut tekemään yllättävän paljon maaleja vahvasta puolustuspeliin keskittyvästä filosofiastaan huolimatta.
Saarelaiset ovat hävinneet viimeisestä kymmenestä pelistään vain kaksi ja tappiollisissa otteluissakin se on hävinnyt vain yhdellä maalilla. Joukkueen puolustuspelaaminen on ollut todella jämäkkää ja myös sen hyökkäysosasto on onnistunut tekemään maaleja hyvään tahtiin. Islanders on voittanut viimeiset kaksi peliään, kun se on kaatanut kotonaan sekä Tampa Bay Lightningin sekä St.Louis Bluesin.

 

New Jersey Devils puolestaan ei ole vahvan alun jälkeen pelannut kovinkaan vahvasti ja se on vaarassa pudota pois pudotuspelikisasta. Ennen viime kierroksen tappiotaan Columbus Blue Jacketsille, joukkue onnistui ottamaan kaksi erittäin tärkeää voittoa Philadelphia Flyersista ja Chicago Blackhawksista. Kyseessä oli kuitenkin kaksi sarjan heikoimmista joukkueista tämän kauden osalta ja näille ei voi antaa liikaa painoarvoa.
Devils on yksi sarjan heikoimmista vierasjoukkueista ja tästä kertoo sen saldo viimeisestä viidestätoista vieraspelistä. ”Paholaiset” ovat onnistuneet näistä peleistä vain kolme.

 

Islanders on pelannut jo pitkään todella tasokasta jääkiekkoa ja se on otteluun mielestämme jopa selkeä ennakkosuosikki. Sille tarjottava 2.07 kerroin on selkeä ylikerroin siihen nähden miten vahvasti joukkue on viime aikoina pelannut ja siihen nähden miten huono vierasjoukkue Devils on tämän kauden aikana ollut.

 

Kohteemme otteluun: New York Islanders @ 2.07(Unibet)

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.