NHL: Lightning-Coyotes | 1.85!

Kohde voimassa 19.3.2019, 1.30;1.85

Kohde sulkeutunut

NHL: Lightning-Coyotes | 1.85!

Maanantai on todella hiljainen urheilupäivä, mutta ensi yönä pelataan kuitenkin muutama erittäin mielenkiintoinen NHL-ottelu. Meidän vihjeemme tulee Tampa Bay Lightningin ja Arizona Coyotesin välisestä ottelusta, josta on luvassa erittäin maalirikas kamppailu. Ottelu käynnistyy Suomen aikaan klo 1.30. 

 

Tampa Bay Lightning on ollut tämän NHL-kauden ylivoimaisesti paras joukkue. Se on kerännyt tähän mennessä huimat 114 pistettä ja se johtaa koko NHL:n sarjataulukkoa ja ero toisella sijalla oleviin Boston Bruinsiin ja Calgary Flamesiin on 19 pistettä. Lightning on siis jo varmistanut kotietunsa tulevissa pudotuspeleissä.
Vaikka joukkue onkin jo varma runkosarjan voittaja, ei se ole hidastanut sen menoa kaukalon puolella. Tampan hyökkäysosasto takoo ottelusta toiseen todella isoja maalimääriä ja maaleja syntyy joka pelissä paljon. Joukkueen viimeisessä kolmessa pelissä jokaisessa on nähty yhteensä yli 7.5 maalia Tampa on tehnyt jokaisessa pelissä vähintään viisi maalia. Joukkue on hävinnyt viimeisestä seitsemästä ottelustaan vain kerran.

 

Arizona Coyotes on tämän kauden yksi positiivisimmista yllätyksistä. Joukkueen alkukausi oli surkea ja näytti pitkään siltä, että se jämähtää jälleen liigan pohjasijoille. Vuosi 2019 on ollut kuitenkin ”Kojooteilta” erittäin vahva ja se on noussut taistelemaan tosissaan pudotuspelipaikasta. Joukkue majailee tällä hetkellä 8. sijalla ja se on onnistunut voittamaan viimeisestä kymmenestä pelistään seitsemän.
Myös Coyotesin peleissä on nähty viime aikoina runsaasti maaleja ja kolmessa ottelussa viimeisestä viidestä on tehty kuusi maalia tai enemmän. Arizonan hyökkäysosasto on toiminut viime peleissä erinomaisesti ja maaleja on syntynyt mukavaan tahtiin.

 

Tampa Bay on jo varmistanut runkosarjan voiton ja se pystyy pelaamaan loppukauden peleissä todella rennosti ja se on näkynyt myös viime otteluissa. Sen hyökkäys on jatkanut huimalla tasolla ja maaleja syntyy joka pelissä, mutta rentous on näkynyt myös heikkona pelaamisena omassa päädyssä. Coyotesille peli on erittäin tärkeä kamppailussa pudotuspelipaikoista ja se tulee varmasti kovalla asenteelle otteluun. Uskomme, että pelissä tullaan näkemään paljon maaleja ja verkot maalivahtien takana venyvät varsinaisella peliajalla enemmän kuin kuusi kertaa.

 

Kohteemme otteluun: Ottelussa yli 6.0 maalia @ 1.85(Unibet)

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.