NHL: New Jersey Devils-San Jose Sharks | 1.76!

Kohde voimassa 14.10.2018, 20.00;1.76

Kohde sulkeutunut

NHL: New Jersey Devils-San Jose Sharks | 1.76!

NHL-kaukaloissa on tarjolla tänään yksi prime time-ottelu, kun New Jersey Devils ja San Jose Sharks iskevät yhteen klo 20.00 alkavassa kamppailussa. Vierasjoukkue kertoimien mukaan otteluun ennakkosuosikkina, mutta hyvin kautensa aloittanut kotijoukkue tulee tekemään ottelusta varmasti erittäin tasaisen. 

 

Viime kaudella hyvin pelannut ja pudotuspeleihin selvinnyt Devils on aloittanut kautensa hyvin. Sen ensimmäinen ottelu pelattiin Ruotsissa, jossa se kohtasi Edmonton Oilersin ja ottelu päättyi ”paholaisten” tyylikkääseen 5-2-voittoon. Kyseisen ottelun jälkeen joukkue matkusti takaisin kotimaahansa ja se kohtasi kotiavauksessaan hallitsevan mestarin Washington Capitalsin. Ottelu oli täyttä kotijoukkueen näytöstä ja Capitals kaatui lopulta peräti lukemin 6-0. Devilsin hyökkäyspelaaminen on toiminut kauden kahdessa avausottelussa erinomaisesti ja se tulee varmasti aiheuttamaan vierasjoukkueelle tänään harmaita hiuksia.

 

San Josen kauden alku on ollut hyvin vuoristoratamainen ja se on voittanut viidestä ensimmäisestä pelistään kaksi ja hävinnyt kolme. Sharksien kauden alkua kuvastaa hyvin 0-4-tappiota Islandersille seurannut peräti 8-2-voitto Flyersin vieraana. Murskajaisia seurasi jälleen heikompi peli, kun se kohtasi torstain ja perjantain välisenä yönä New York Rangersin ottelussa, joka eteni aina jatkoajalle, jossa Rangers oli lopulta etevämpi ja voitto taiston maalein 3-2. Sharksi pitää saada otteisiinsa vielä tasaisuutta, mutta varmaa on se, että joukkueen vahva hyökkäysosasto tulee olemaan vaikeasti pideltävä kotijoukkueelle.

 

Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kautensa runsasmaalisilla peleillä ja uskomme, että tämäkään ilta ei ole poikkeus. Molempien hyökkäyspelaaminen ja maalinteko on ollut hyvällä mallilla suurimmassa osassa otteluita ja tänään tullaan näkemään vähintään kuusi maalia.

 

Kohteemme otteluun: Ottelussa tehdään yli 5.5 maalia, 1.76.

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.