NHL: New York Rangers-New York Islanders | 1.80!

Kohde voimassa 11.1.2019, 2.00;1.80

Kohde sulkeutunut

NHL: New York Rangers-New York Islanders | 1.80!

NHL tarjoaa ensi yönä jälleen ison kattauksen otteluita, kun tarjolla on peräti 12 kamppailua. Yhdessä klo 2.00 alkavassa taistossa toisistaan ottavat mittaa New Yorkista tulevat Rangers sekä Islanders. Paikalliskamppailut ovat aina todella viihdyttävää katsottavaa ja vauhtia tuskin tulee puuttumaan tämänkään kertaisesta ottelusta. 

 

New York Rangers aloitti kautensa yllättävän hyvin ja nuori joukkue pystyi haastamaan kovemmatkin joukkueet voitosta. Viimeisen kuukauden aikana joukkueen peli on kuitenkin heikentynyt huomattavasti ja se on valahtanut Itäisessä konferenssissa jo sijalle 12.
Rangers lähtee yön kamppailuun allaan neljän ottelun tappioputki. Isännät ovat päästäneet tappioputken aikana omaan verkkoonsa yhteensä 22 maalia, joka on keskimäärin yli viisi maalia per. ottelu. Myöskään sen alkukaudesta hyvin toiminut hyökkäys ei ole saanut tehtyä kahta maalia enempää yhdessäkään näistä otteluista.

 

New York Islandersia ennakoitiin ennen kauden alkua sarjan viimeisille sijoille, mutta ”Saarelaiset” ovat päävalmentaja Barry Trotzin alaisuudessa näyttäneet, että se pystyy taistelemaan tällä kaudella pudotuspelipaikasta.
Yön vierasjoukkue on pelannut viime aikoina todella vahvasti ja se on hävinnyt viimeisestä kymmenestä ottelustaan vain kaksi ja viimeisen viiden ottelun saldo näyttää neljää voitettua ja yhtä hävittyä peliä. Islandersin vahvuus tämän hyvän jakson aikana on ollut sen hyökkäyspelaaminen ja se on onnistunut tekemään vähintään kolme maalia sen viimeisessä seitsemässä ottelusssa.

 

Vaikka Islanders hävisi viime kierroksella kotonaan Carolina Hurricanesille, lähtee se silti tähän paikalliskamppailuun ennakkosuosikkina. Vieraat ovat pelanneet huomattavasti tasokkaampaa jääkiekkoa viime aikoina ja Rangersin ongelmat ovat tällä hetkellä todella suuret. Uskomme, että vierasjoukkue tulee voittamaan ottelun viimeistään jatkoajalla tai voittolaukauskilpailussa ja ottaa itselleen tärkeät kaksi pistettä.

 

Kohteemme otteluun: New York Islanders ML(moneyline) @ 1.80(Coolbet)

 

 

MUISTA OSALLISTUA KILPAILUUN, JOSSA VOIT VOITTAA KAKSI LIPPUA KUUN LOPUSSA PELATTAVAAN JOKERIT-NIZHNI NOVGOROD-OTTELUUN! – OHJEET OSALLISTUMISESTA LÖYDÄT KLIKKAAMALLA TÄSTÄ LINKISTÄ

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.