NHL: Penguins-Lightning | 1.90!

Kohde voimassa 31.1.2019, 03.00;1.90

Kohde sulkeutunut

NHL: Penguins-Lightning | 1.90!

NHL on palannut All-Stars-tauoltaan ja keskiviikon ja torstain välisenä yönä pelataan kaksi mielenkiintoista kamppailua. Klo 3.00 Suomen aikaan alkavassa ottelussa kohtaavat Pittsburgh Penguins ja Tampa Bay Lightning ja luvassa on maalirikas ja viihdyttävä taisto.

 

Pittsburgh Penguinsin kausi on toistaiseksi ollut pettymys. Joukkue löytyy tällä hetkellä vasta Itäisen konferenssin sijalta kahdeksan ja näyttää siltä, että se joutuu taistelemaan pudotuspelipaikasta aina runkosarjan loppuun saakka.
Sen viimeaikaset otteet eivät ole antaneet faneille paljoa iloa, sillä se lähtee yön otteluun allaan kaksi tappiollista ottelua ja se on onnistunut voittamaan viimeisetä viidestä pelistään vain yhden. Ennen AS-taukoa se kohtasi vieraissa Vegas Golden Knightsin ja kärsi kyseisessä ottelussa selkeän 7-3-tappion. Tauon jälkeen Penguins on kerennyt jo pelaamaan yhden kamppailun, kun se kohtasi kotonaan New Jersey Devilsin ja hävisi sille heikon esityksen päätteeksi lukemin 3-6.
Isäntien suurin murheen kryyni on tällä hetkellä sen puolustuspelaaminen ja tänään vastassa on koko NHL:n vaarallisin hyökkäysosasto.

 

Itäistä konferenssiä ja koko NHL:ää ylivoimaisesti johtava Tampa Bay Lightning on pelannut koko kauden ajan todella kovalla tasolla. Sen hyökkäysosasto on tehnyt liigassa eniten maaleja ja illasta toiseen sen tähtipelaajat aiheuttavat harmia vastustajiensa puolustuksille.
Tampan saldo viimeisestä kymmenestä pelistä on seitsemän voittoa ja kolme tappiota. Viimeisestä viidestä pelistään se on onnistunut voittamaan kolme ja tappion se on kärsinyt kaksi kertaa. Ennen All-Stars-taukoa se pelasi kotonaan San Jose Sharksia vastaan ja se onnistui voittamaan yhden Lännen vahvimmista joukkueista selkein 6-3-lukemin.

 

Vaikka Penguinsin hyökkäysosasto on edelleen yksi NHL:n vaarallisimmista, emme usko, että se pystyy tänä yönä vastaamaan vieraiden hyökkäyksen antamaan haasteeseen. Penguinsin puolustuspelaaminen on ollut viime aikoina surkeaa ja se ei tule pysymään Tampa Bayn liukkaiden hyökkääjien perässä. Lightningin ML-kerroin on NordicBet-sivustolla erittäin maistuva ja sitä ei kannata jättää pelaamatta.

 

Kohteemme otteluun: Tampa Bay Lightning ML(moneyline) @ 1.90(NordiBet)

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.