NHL: Pittsburgh Penguins-Florida Panthers | 1.88!

Kohde voimassa 9.1.2019, 2.00;1.88

Kohde sulkeutunut

NHL: Pittsburgh Penguins-Florida Panthers | 1.88!

NHL-kaukaloissa pelataan tiistain ja keskiviikon välisenä yönä suuri määrä otteluita ja pelattavaa on tarjolla paljon. Ensimmäinen vihjeemme tulee otteluun Pittsburgh Penguins-Florida Panthers, josta odotamme kotijoukkueen voittoa varsinaisella peliajalla. Kiekko tippuu jäähän Pittsburghissa Suomen aikaan klo 2.00. 

 

Penguins on ollut viime aikoina yksi liigan parhaista joukkueista ja se on voittanut viimeisestä yhdeksästä pelistään peräti kahdeksan. Ennen toissayön kierroksella tullutta 3-5-tappiota Chicago Blackhawksille, Pingviinit olivat voittaneet siis kahdeksan ottelua putkeen ja jokainen näistä voitoista oli tullut varsinaisella peliajalla. Pittsburghin hyvän vireen salaisuutena on ollut sen toimiva hyökkäyspeli. Se teki voittoputken aikana keskimäärin yli neljä maalia per. peli ja myös sen puolustuspelaaminen oli putken aikana erittäin hyvällä tasolla.

 

Florida Panthersin kausi on sujunut tähän mennessä hyvin odotetusti. Joukkuetta ennustettiin ennen kauden alkua taisteluun viimeisistä pudotuspelipaikoista ja Pantterit löytyvät tällä hetkellä Itäisen Konferenssin sijalta 11:sta, yhdeksän pistettä kahdeksantena olevaa Buffalo Sabresia perässä.
Viimeisen viiden ottelun saldo Panthersilla näyttää kahta voitettua ja kolmea tappiollista peliä. Neljä viimeisintä kamppailua ovat olleet todella tasaisia ja jokainen niistä on päättynyt maalin erolla. Kaksi viimeistä ottelua on päättynyt Panthersien tappioon maalein 3-4.

 

Vaikka Penguins hävisikin viime pelissään Blackhawksille, lähtee se yön otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Kahdeksan ottelun voittoputki on todiste siitä, että yksi Itäisen Konferenssin parhaista joukkueista on taas valmiina kilpailemaan mestaruudesta. Panthers on pelannut monta tasaista peliä, mutta Penguins on sille liian iso pala purtavaksi varsinkin vieraskaukalossa.

 

Kohteemme otteluun: Pittsburgh Penguins @ 1.88(Coolbet)

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.