NHL: Vegas Golden Knights-Washington Capitals | 2.25!

Kohde voimassa 8.6.2018, 2.55;2.25

Kohde sulkeutunut

NHL: Vegas Golden Knights-Washington Capitals | 2.25!

Vegas Golden Knightsin ja Washington Capitalsin välinen finaali-sarja on edennyt viidenteen peliin. Capitals voitti molemmat kotipelinsä ja sillä on tulevana yönä mahdollisuus voittaa sen seurahistorian ensimmäinen Stanley Cup. Vegas tulee kuitenkin varmasti pistämään kaiken peliin ja pelistä tulee tasainen ja jännitävä. 

 

Vaikka yön kotijoukkue hävisikin viime ottelun selkein 6-2-numeroin, eivät numerot kerro koko totuutta. Vegas oli varsinkin ensimmäisen erän alussa todella vahva ja vyörytti hyökkäyksiä jatkuvasti Capitalsin maalille. Vaikka Golden Knights oli pelillisesti parempi avauserässä, joutui se kuitenkin poistumaan pukukoppiin peräti 3-0-tappioasemasta, Washingtonin tehdessä murhaavalla prosentilla paikoistaan maalit.

Ottelun loppu oli pelillisesti todella tasainen ja pääkaupunkilaiset onnistuivat tylsistyttämään vegasilaisten hyökkäykset hyvin. Knights pystyi kolmannessa erässä tekemään kaksi maalia Braden Holtbyn selän taakse, mutta kiri alkoi liian myöhään ja näin ollen ensimmäistä kauttaan NHL:ssä pelaava joukkue on kotonaan selkä seinää vasten.

 

Kuten todettua Capitals oli viime ottelun ensimmäisessä erässä uskomattoman tehokas, viimeistelleen jokaisesta hyvästä maalintekopaikastaan. Joukkueen itseluottamus on todella kovalla tasolla ja joukkueen päävalmentaja Barry Trotz on luonut joukkueelleen loistavan taktiikan tähän ottelusarjaan. Washington puolustaa todella tiivistä ja kiekon saadessaan se pyrkii järjestämään laadukkaita maalintekopaikkoja ja usein taitavien pelaajiensa avulla siinä myös onnistuu.

 

On vaikea nähdä, että Vegas pystyisi enää tätä ottelusarjaa itselleen kääntämään. Tänä yönä kaukalossa nähdään varmasti kaikkensa peliin laittava ritarimiehistö, mutta Capitalsin henkinen yliote ja parempi taktiikka tulevat tänäänkin kääntämään ottelun washingtonilaisille ja näin ollen mestaruus ratkeaa jo tänä yönä.

 

Kohteemme otteluun: Washington Capitals ML, 2.25.  

 

 

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.