NHL: Washington Capitals-Tampa Bay Lightning | 2.00!

Kohde voimassa 18.5.2018, 3.00

Kohde sulkeutunut

NHL: Washington Capitals-Tampa Bay Lightning | 2.00!

Idän Konferenssin finaaleissa on vuorossa neljäs ottelu. Toissayönä sarjassa ensimmäisen voiton ottanut Tampa lähtee hakemaan toista perättäistä voittoa vieraista uudella uskolla. 

 

Kotijoukkue pelasi kaksi loistavaa peliä vieraskaukalossa ja tuli ensimmäiseen kotiotteluun täynnä itseluottamusta. Capitals ei kuitenkaan löytänyt vastausta viime ottelussa Tampan vaarallista ylivoimaa vastaan ja sen oma maalinteko oli tukkoista.

Tulevan yön ottelua varten Washingtonin valmennusjohto on varmasti painottanut joukkueelleen, että jäähyjä pitää välttää viimeiseen asti. Myös alivoimapelaamiseen on varmasti käytetty aikaa ottelupalaverissä, taktiikasta puhuttaessa.

 

Kuten todettua, Tampa Bay pelasi viime ottelussa erittäin hyvin ja tehokkaasti. Sen ylivoima oli todella vaarallista ja tasakentällisin sen peli oli myös huomattavasti paremman näköistä, kuin kahdessa ensimmäisessä ottelussa.

John Cooperin valmentama miehistö lähtee varmasti samoilla teeseillä myös neljänteen otteluun ja pyrkii nopeiden hyökkääjiensä avulla hankkimaan joukkueelleen ylivoimatilanteita.

 

Luvassa on varmasti tasainen ja kiihkeä ottelu, joka voi hyvinkin edetä vaikka jatkoajalle asti. Tampa Bay sai kolmannen ottelun voitosta huiman määrän lisää itseluottamusta ja sen ML-kerroin on erittäin maittava.

 

Kohteemme otteluun: Tampa Bay Lightning moneyline, 2.00. 

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.