NHL: Winnipeg Jets-Detroit Red Wings | 1.77!

Kohde voimassa 12.1.2019, 3.00;1.77

Kohde sulkeutunut

NHL: Winnipeg Jets-Detroit Red Wings | 1.77!

NHL:ssä pelataan tänä yönä neljä ottelua. Klo 3.00 alkavassa ottelussa kohtaavat Winnipeg Jets ja Detroit Red Wings. Kotijoukkue lähtee yön kamppailuun suurena ennakkosuosikkina myös kertoimien valossa ja me luotamme isäntien voittoon.

 

Winnipeg Jets on ollut tällä kaudella odotetun vahva Läntisessä konferenssissa ja se löytyy tällä hetkellä konferenssistaan 4. sijalta. Viimeisen viiden ottelun saldo kanadalaisilla näyttää kolmea voittoa ja kahta tappiota. Maalinteko on ollut hyökkäysvoimaisen joukkueen paras ase viime aikoina, sillä se on tehnyt viimeisessä viidessä pelissään yhteensä 18 maalia. Voitollisissa peleissä viimeisen viiden ottelun aikana se on onnistunut tekemään keskimäärin yli viisi maalia per. ottelu ja Jets on yksi liigan parhaista kotijoukkueista. Kahdesta viimeisestä kotipelistään Winnipeg on ottanut 5-1 ja 7-4-voitot.

 

Detroit Red Wingsin kausi ei ole ollut ruusuilla tanssimista ja autokaupungin joukkueen kausi on mennyt odotetun heikosti. Uudelleenrakennusvaiheessa oleva seura on tällä hetkellä Itäisen konferenssin 15. sijalla ja matkaa pudotuspelipaikoille on jo 13 pistettä. Viimeisen yhdeksän ottelun saldo on karua luettavaa Red Wingsin osalta, sillä se on onnistunut voittamaan näistä peleistä vain yhden. Kahdesta viimeisimmästä ottelusta tuloksena ovat olleet 2-3-kotitappiot, joista viimeisin tuli toissayönä Montreal Canadiensia vastaan.

 

Emme anna vierasjoukkueelle illan ottelussa juurikaan mahdollisuuksia. Jets on yksi liigan parhaista kotijoukkueista ja Red Wings on kuntopuntarin mukaan yksi liigan heikoimmista joukkueista. Kotijoukkueen materiaali on monta luokkaa vieraiden vastaavaa parempi ja vaatisi todella kovan suorituksen, mikäli vieraat tästä kamppailusta pisteitä mukaansa ottaisivat.

 

Kohteemme otteluun: Winnipeg Jets @ 1.77(Coolbet)

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.