NHL: Winnipeg-St.Louis | 2.38!

Kohde voimassa 13.4.2019, 4.30;2.38

Kohde sulkeutunut

NHL: Winnipeg-St.Louis | 2.38!

Ensi yönä pelataan pudotuspelien toinen kierros. Meidän vihjeemme tulee Winnipeg Jets ja St.Louisin välisestä ottelusta, jossaWinnipeg hakee revanssia avausottelusta. 

 

Winnipeg ja St.Louis pelasivat keskiviikko-torstai välisenä yönä ensimmäisen ottelun tämän vuoden pudotuspeleissä. Otteluparia pidettiin ennakkoon todella tasaisena ja sitä myös ensimmäinen osaottelu antoi ymmärtää. Suomen oma Patrik Laine teki ottelun avausmaalin ajassa 13:28 ja kaikki näytti hyvältä Winnipegin kannalta. Ottelua hallinnut Winnipeg kuitenkin mureni ottelun viimeisessä erässä kun ajassa 44:05 Perron tasoitti ottelun 1-1 ja kun ottelua oli jäljellä vain kolme minuuttia, niin Bozak iski ottelun voittomaalin. St. Louis oli siis ensimmäisessä ottelussa parempi lukemin 2-1, mutta Winnipeg tietää hyvin, että se voi vielä päästä otteluparista jatkoon.

 

Winnipeg oli runkosarjassa yksi sarjan parhaimpia kotijoukkueita ja juuri nyt joukkueen on pakko kaivaa tuo sama momentumi esiin. Joukkueella ei ole varaa hävitä uudestaan kotona, joten tulevassa ottelussa täytyy olla hereillä alusta saakka. Ensimmäisessä ottelussa täysin ilman pisteitä jäänyt ykkösketju Scheifele-Wheeler-Connor täytyy nostaa tasoaan huomattavasti tänään. Kun tämä ketju saa pelivireen päälle, niin luvassa voi olla todelliset maalijuhlat. WInnipeg sai vain yhden ylivoiman ensimmäisessä pelissä, joten joukkueen olisi tärkeä saada St.Louisin pelaajat rikkomaan enemmän, jolloin Laine pääsisi laukomaan parhaimmalla tehokkuudella YV maaleja.

 

Joukkueet ovat nyt kohdanneet yhteensä viisi kertaa tämän kauden aikana, joista Winnipeg on vielä niskan päällä kolmella voitolla. Varsinkin vieraissa Winnipeg on pelannut todella hyvin, joten voittamalla tänään sillä on vielä hyvät lähtökohdat ottelusarjaan.

 

Uskomme että Winnipeg saa pelinsä kulkemaan ja voittaa tasaisen ottelun 3-1.  Unibet tarjoaa otteluun todella maistuvaa 2,38 kerrointa.