NHL: Nashville Predators-Winnipeg Jets | 1.87!

Kohde voimassa 12.5.2018, 03.00

Kohde sulkeutunut

NHL: Nashville Predators-Winnipeg Jets | 1.87!

Nashville Predatorsin ja Winnipeg Jetsin välinen ottelusarja on edennyt vaihderikkaiden tapahtumien jälkeen seitsemänteen peliin. Kuudennessa pelissä tyylikkään 0-4-vierasvoiton hakenut Predators pääsee hakemaan ratkaisua kotiyleisön edessä.

 

Viimeisimmässä matsissa paljon haukuttu Pekka Rinne ja Nashvillen puolustus pelasivat loistavan ottelun vieraskaukalossa ja se pystyi pitämään Winnipegin poissa vaarallisilta maalintekopaikoilta suurimman osan ottelusta.
Hyökkäyspäässä puolestaan Peter Lavioletten miehistö oli erittäin tehokas ja se onnistui tekemään avausmaalin heti ottelun avausminuuteilla ja näin ollen säätelemään ottelun tempon oman makunsa mukaan.

 

Paul Mauricen ja Jetsin muun valmennusjohdon on löydettävä keinot, jolla se pystyy avaamaan kotijoukkueen vahvan puolustuspaketin. Kuudennessa ottelussa country-kaupungin isännät onnistuivat tukkimaan kentän keskustan loistavasti ja winnipegiläisillä oli suuria vaikeuksia päästä vaarallisille maalintekopaikoille.
Kuten kaikissa otteluissa tällä kaudella, myös game 7:ssa erikoistilanteet näyttelevät isoa roolia ja mikäli Jets saa Predsin sortumaan jäähyilyyn, on se ehdottomasti yksi ase, jolla kanadalaisjoukkue voi edetä seuraavalle kierrokselle.

 

Molempien joukkueiden pelilliset esitykset ovat heitelleet sarjan aikana todella paljon, joten on erittäin vaikea ennustaa, mitä seiskapelissä tulee käymään. Maaleja on syntynyt melkein jokaisessa ottelussa todella runsaasti, mutta ratkaisupelin ollessa kysessä, molemmat valmentajat varmasti painottavat virheiden välttämistä ja peli saattaa olla todella tarkkaa riskien välttämistä.

 

Kohteemme otteluun: Alle 5.5 maalia, 1.87.

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.