Africa Cup Of Nations: Mali- Norsunluurannikko| 1.67!

08.07.2019, 19.00;1.67

Kohde sulkeutunut

Africa Cup Of Nations: Mali- Norsunluurannikko| 1.67!

Maanantain toisessa neljännesvälieräottelussa kohtaavat Mali ja Norsunluurannikko. Norsunluurannikko ei lähtenyt kisoihin ennakkosuosikkina, sillä joukkue ei ole enää yhtä laadukas kuin viisi vuotta sitten. Siitä huolimatta joukkueella on hyvä joukkue kisoissa, jonka pitäisi voittaa Malin tasoinen joukkue.

 

Norsunluurannikko aloitti kisat vahvasti kaatamalla Etelä-Afrikan 1-0. Toisessa ottelussa kärsitty 1-0 tappio Marokolle kuitenkin tarkoitti, että joukkue menetti lohkovoiton. Viimeisessä lohkomatsissa nähtiin kuitenkin todella hyvän ryhtiliike Norsunluurannikolta , joka halusi selkeästi lopettaa alkulohkon näytöstyyliin. Namibia kaatui peräti 4-1! Norsunluurannikko oli todella dominoiva ottelussa ja jos se pystyy samanlaiseen esitykseen tänään, niin Malilla ei pitäisi olla mitään mahdollisuuksia.

 

Malin kisat ovat alkaneet todella positiivisesti. Ennen kisoja kukaan ei odottanut joukkueelta oikeastaan mitään, mutta kaksi voittoa ja yksi tasapeli alkulohkosta osoitti, että he ovat tulleet kisoihin tosissaan. Toisaalta lohkokaan ei ollut erityisen haastava, ainoastaan Tunisia oli etukäteen suhteellisen laadukas nippu. Nyt kun panokset kovenevat, niin voi Malin joukkueen kokemattomuus tulla nopeasti esille. On hyvin mahdollista, että Norsunluurannikko iskee nopeasti avausmaalin ja Mali joutuu takaa-ajo asemaan.

 

Mali on siis turnauksessa tappioitta, mutta silti vahva suosikin viitta asettuu Norsunluurannikon harteille. Elefantit on jokaisella osa-alueella laadukkaampi. Jos joukkue jatkaa siitä mihin Namibiaa vastaan jäätiin, Mali on pulassa. Mali puolestaan pyrkii pelaamaan melko aktiivista futista ja pitämään palloa, mikä sataa suoraan taitavamman Norsunluurannikon laariin.

 

Mali on pystynyt voittamaan Norsunluurannikon vain 2 kertaa edellisissä 20 kohtaamisessa ja myös tänään Norsunluurannikko on parempi. Vedonlyöntiyhtiöt ovat nostaneet selkeäksi ennakkosuosikiksi Norsunluurannikon ja myös meidän päivän pelikohde perustuu heidän voittoon. Nostetaan ottelun parhaaksi pelikohteeksi Norsunluurannikon jatkoon pääseminen kertoimella 1,67.

 

´

LuckyCasino tarjoaa kaikille uusille pelaajille loistavan kampanjan! Voit lyödä mistä tahansa kohteesta vetoa ja jos et onnistu tuplaamaan panostasi, niin saat rahasi takaisin. 

 

1. Klikkaa itsesi kampanjasivulle ja talleta TÄSTÄ

2. Lue kampanjaehdot

3. Lyö mitä tahansa kohdetta ja jos et onnistu tuplaamaan talletusta saat rahasi takaisin.