Bundesliiga: Frankfurt-Dusseldorf | 2.70!

Kohde voimassa 19.10.2018, 21.30;2.70

Kohde sulkeutunut

Bundesliiga: Frankfurt-Dusseldorf | 2.70!

Saksan Bundesliiga palaa maajoukkuetauon jälkeen jälleen ruutuihin ja kahdeksas kierros potkaistaan käyntiin ottelulla Frankfurt-Dusseldorf. Kotijoukkue on klo 21.30 alkavassa ottelussa selkeä ennakkosuosikki ja heikosti kauden aloittanut vierasjoukkue on kovan paikan edessä. 

 

Viime kaudella hienosti Eurooppa-liiga-paikoille sijoittunut Frankfurt löytyy seitsemän pelatun kierroksen jälkeen sijalta 7. Saksan Cupin hallitseva mestari on hävinnyt tällä kaudella kaksi ottelua, pelannut vain kerran tasan ja voittoja sille on kertynyt tähän mennessä kolme. Ennen maajoukkuetaukoa sen pelaaminen oli erittäin hyvällä mallilla, sillä se lähti tauolle kolmen ottelun voittoputkessa. Bundesliigassa se onnistui voittamaan Hannoverin sekä Hoffenheimin ja Eurooppa-liigan lohkovaiheessa kaatui kotona Lazio todella vakuuttavan esityksen jälkeen maalein 4-1. Viime kierroksella pelattu Hoffenheim-ottelu oli hyvä osoitus joukkueen iskukyvystä ja vahvana kotijoukkueena tunnettu ”Hoffe” kaatui hyvän esityksen päätteeksi luvuin 1-2.

 

Sarjanousija Dusseldorfin kausi on ollut odotetun vaikea ja joukkue löytyykin tällä hetkellä sarjan sijalta 17. Vain yhden voiton seitsemästä ottelusta kerännyt vierasjoukkue on kärsinyt todella paljon loukkaantumisista ja tämänkin illan otteluun epävarmoja pelaajia löytyy todella paljon. Ensimmäisestä neljästä pelistään vain yhden hävinnyt joukkue poistui maajoukketauolle kolmen ottelun tappioputkessa, jossa se onnistui maalinteossa vain kertaalleen ja sen verkkoon tehtiin näissä kamppailuissa seitsemän maalia. Viime kierroksen kotipelissään se isännöi Schalkea ja vieraat olivat ottelussa selkeästi parempia ja voittivat pelin lopulta luvuin 0-2.

 

Pahoista maalintekovaikeuksista kärsivälle vierasjoukkueelle on odotettavissa erittäin vaikea iltapuhde. Kolmen ottelun tappioputki painaa varmasti niskassa ja vastassa on kolme ottela putkeen voittanut Frankfurt. Kotijoukkueen otteet ennen maajoukkuetaukoa olivat erittäin vahvoja ja sen loistavassa vireessä oleva hyökkäys tulee tänäänkin tekemään tuhojaan vieraiden päässä. Luotamme, että kotijoukkue tulee ottamaan pelin komentoonsa heti alusta alkaen ja se tulee voittamaan ensimmäisen puoliajan sekä koko ottelun.

 

Kohteemme otteluun: Frankfurt HT/FT 1/1, 2.70.

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.