Bundesliiga: Hannover-Leipzig | 2.40!

Kohde voimassa 1.2.2019, 21.30;2.40

Kohde sulkeutunut

Bundesliiga: Hannover-Leipzig | 2.40!

Saksan Bundesliigan illan ainoassa ottelussa toisistaan mittaa ottavat Hannover ja Leipzig. Vierasjoukkue lähtee kamppailuun selkeänä ennakkosuosikkina ja kotijoukkueelta vaaditaan isoa tason nostoa, mikäli se haluaa haastaa vieraat pisteistä. Ottelu käynnistyy klo 21.30. 

 

Hannover on ollut yksi tämän kauden heikoimmista joukkueista Saksan Bundesliigassa ja se löytyy tällä hetkellä toiseksi viimeiseltä sijalta vain 11 pistettä keränneenä. Isännät ovat onnistuneet voittamaan tällä kaudella vasta kaksi ottelua ja se on koko liigan heikoin kotijoukkue. Hannover on kerännyt kotiyleisönsä edessä vain seitsemän pistettä.
Illan kotijoukkue on hävinnyt viimeisestä viidestä liiga-pelistään neljä ja se lähtee tähän otteluun allaan kolmen ottelun tappioputki. Viime kierroksella se vieraili Dortmundin vieraana ja siitä ottelusta tuloksena oli tyly 5-1-tappio. Vieraiden suurin heikkous viime peleissä on ollut sen puolustuspelaaminen. Joukkue päästää tällä hetkellä todella paljon maaleja per. ottelu ja se ei tiedä hyvää illan peliä ajatellen, sillä vastassa on yksi liigan parhaista hyökkäyksistä.

 

Leipzig on pelannut tähän mennessä hyvän kauden ja se löytyy tällä hetkellä sarjataulukon 4. sijalta. Vieraiden saldo viimeisestä viidestä pelistä näyttää kolmea voittoa ja kolmea tappiota Bundesliigan puolella. Tappio-peleille ei kannata antaa liikaa painoarvoa, sillä ne ovat tulleet sarjan kahta parasta joukkuetta vastaan(Dortmund&Bayern Munchen).
Leipzigin viimeisin ottelu oli vieraissa Dusseldorfia vastaan ja siinä ottelussa illan vierasjoukkue esiintyi erittäin vahvasti ja otti lopulta tyylikkään 0-4-vierasvoiton. Ottelu oli hyvä esimerkki siitä, kuinka hyvä joukkue on kyseessä ja miten se pystyy puhkomaan selkeästi heikompien joukkueiden puolustuksia tehokkaasti.

 

Hannover on yksi liigan heikoimmista joukkueista ja sen esitykset kotipeleissä ovat olleet surkeita. Leipzigin vaarallinen hyökkäys tulee ottamaan ottelun haltuun heti avausjaksosta lähtien ja vieraat tulevat voittamaan sekä ensimmäisen jakson, että koko ottelun. Leipzigin HT/FT-kohteelle tarjotaan erittäin maukasta 2.40 kerrointa Coolbet-sivustolla.

 

Kohteemme otteluun: Leipzig HT/FT 2/2 @ 2.40(Coolbet)

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.