Bundesliiga: Nürnberg-Dortmund | 2.17!

Kohde voimassa 18.2.2019, 21.30;2.17

Kohde sulkeutunut

Bundesliiga: Nürnberg-Dortmund | 2.17!

Saksan Bundesliiga tarjoaa jalkapallon ystäville tänään yhden ottelun. Klo 21.30 alkavassa kamppailussa ovat vastakkain sarjajumbo Nürnberg ja Bundesliigaa johtava Dortmund. Kumpikaan joukkue ei ole onnistunut voittamaan otteluakaan viimeiseen neljään peliin ja molemmat tarvitsevat kipeästi kolmea pistettä. 

 

Sarjassa viimeisenä oleva Nürnberg on onnistunut keräämään tällä kaudella vasta 12 pistettä ja voittoja on tullut vasta kaksi kappaletta. Isännät eivät ole onnistuneet voittamaan ottelua viimeiseen 13 kamppailuun ja pisteitä tänä aikana on kertynyt vain kolme.
Viimeisen viiden ottelun saldo kotijoukkueella näyttää neljää tappiota ja yhtä tasapeliä. Kahdessa viime ottelussa se ei ole onnitunut tekemään yhtään maalia vastustajiensa verkkoon.

 

Dortmundin sarjajohto on kukistunut viime aikojen heikkojen otteiden jälkeen vain kahteen pisteeseen. Vieraat eivät ole onnistuneet voittamaan viimeiseen neljään otteluun. Saksan Cupissa se putosi jatkoajan jälkeen Bremenille luvuin 3-4. Bundesliigan kahdesta viime ottelusta saldona on kaksi tasapeliä ja viimeisimmässä kamppailussa se hävisi Mestarien Liigan pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Tottenhamille 3-0.

 

Vaikka Dortmundin otteet eivät ole vakuuttaneet viime otteluissa, on se tämän illan taistossa selkeä ennakkosuosikki. Vieraiden materiaali on valovuoden edellä kotijoukkueen vastaavaa ja se tulee näkymään tämän illan aikana. Nürnberg heikko puolustus ei onnistu pidättelemään vieraiden taitavaa hyökkäystä koko 90 minuuttista ja Dortmund tulee voittamaan ottelun vähintään kahdella maalilla. NordicBet ja Betsafe tarjoavat kohteelle erittäin maukasta 2.17 kerrointa.

 

Kohteemme otteluun: Dortmund -1 @ 2.17(NordicBet&Betsafe) 

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.