CHL: Djurgården-Trinec | 2.05!

Kohde voimassa 7.9.2018, 19.30;2.05

Kohde sulkeutunut

CHL: Djurgården-Trinec | 2.05!

Klo 19.30 alkavassa CHL:n lohkovaiheen ottelussa ovat vastakkain ruotsalainen Djurgården sekä tsekkiläinen Trinec. Kotijoukkue johtaa omaa lohkoaan ja lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina ja olisi yllätys mikäli se kärsisi tappion kotikaukalossaan. 

 

Djurgården on voittanut tähän mennessä molemmat ottelunsa lohkovaiheessa. Avausottelussa se sai vastaansa tämän illan vastustajan Trinecin vierasissa ja hoiteli homman tyylikkäästi kotiin selkeällä 1-6-voitolla. Toisessa ottelussa norjalainen Storhamar pisti tukholmalaiset huomattavasti tiukemmalle ja kamppailu päättyi ruotsalaisten eduksi vasta jatkoajalla.

 

Trinecin CHL-kausi uhkaa jäädä todella tyngäksi, sillä se on hävinnyt molemmat kaksi otteluaan selkein lukemin. Avausottelussa se kärsi edellä mainitun 1-6-tappion Djurgårdenille ja puolestaan viime pelissä Tappara iski sen maan rakoon voittamalla tsekkiläiset peräti maalein 2-8.

 

On vaikea nähdä, että vuotavalla puolustuksella varustettu Trinec pystyisi haastamaan illan isäntiään vierasissa. Jo illan kotijoukkueen 1-6-vierasvoittoon päättynyt peli osoitti, että ruotsalaiset ovat huomattavasti parempi joukkue ja pelaajisto laadukkaampaa. Djurgårdenin kahden maalin voitolle tarjotaan yli kahden kertoimia, jotka kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

 

Kohteemme otteluun: Djurgården -1,5, 2.05.

 

TUPLAA ENSITALLETUKSESI BETSAFELLA! – LUO ITSELLESI PELITILI JA OTA BONUS KÄYTTÖÖSI

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.