Copa America: Brasilia- Venezuela | 2.30!

19.06.2019, 03.30;2.30

Kohde sulkeutunut

Copa America: Brasilia- Venezuela | 2.30!

Brasilia kohtaa selvästi heikomman Venezuelan lohkovaiheen toisella ottelukierroksella. Avauskierroksella Brasilia kohtasi lohkon heikoimman joukkueen Bolivian. Bolivia pystyi vielä ensimmäisen puoliajan pitämään ottelun 0-0 lukemissa, mutta lopulta ottelu käänytyi Brasilialle lukemin 3-0 Philippe Coutinhon loistaessa kentän parhaana pelaajana. Coutinho on pelaaja, joka on aina maajoukkueessa ollut hyvässä iskussa, vaikka seurajoukkueessa ei olisikaan kulkenut toivotulla tavalla.

 

Brasilia hallitsi kenttätapahtumia koko ottelun ajan, mutta pelasi ensimmäiset 50 minuuttia ilman maaleja Boliviaa vastaan, kunnes Coutinho iski kaksi maalia kolmeen minuuttiin ja vapautti joukkueen pelaamista. Isännät pitivät palloa peräti 74 prosenttiseti hyökäten monipuolisesti, eikä Bolivialla ollut juurikaan paikkoja tehdä maalia.

 

Venezuela venyi loistavasti maalittomaan tasapeliin Perun kanssa ensimmäisellä kierroksella. Peru lähti tuohon otteluun suurena suosikkina, jota Venezuela voi olla varsin tyytyväinen saadessaan ottelusta yhden pisteen. Venezuelan puolustuspelaaminen on ollut kohtalaisen hyvällä tasolla. Nyt kuitenkin vastaan asettuu koko kisojen suurin ennakkosuosikki Brasilia, eikä Venezuelalla riitä voimat pitää Brasilian taitavia hyökkääjiä nollilla.

 

Brasilia saa otteluun loppuunmyydyn stadiumin tuen, sillä kyseessä on Brassien kotikisat. Jos joukkue onnistuu nopeasti maalinteossa, niin tästä ottelusta voi tulla suuri numeroinen voitto Brasseille.

 

Ottelun paras pelikohde on Philippe Coutinho tekee maalin kertoimella 2,3. Coutinho on ehdottomasti joukkueen paras maalintekijä kun Nejmar ei pelaa turnauksessa.

Comeon.com tarjoaa huikeaa 400% talletusbonusta uusille asiakkaille! 10€ talletuksella saat peräti 50€ pelirahaa!

1. Siirry kampanjasivulle→ TÄÄLTÄ

2. Valitse sivulta 400% Tervetuliaisbonus– Talleta 10€, minkä jälkeen saat 50 € pelattavaksi.

3. Panosta haluamaasi kohteeseen