EM-Karsinta: Espanja- Ruotsi | 5.00!

10.06.2019, 21.45;5.00

Kohde sulkeutunut

EM-Karsinta: Espanja- Ruotsi | 5.00!

Vielä viitisen vuotta sitten jokainen meistä olisi nauranut Ruotsin mahdollisuuksille yhtä maailman kovinta jalkapallomaata Espanjaa vastaan. Nyt kuitenkin tilanne on täysin eri, kun suurin osa Espanjan kultaisen joukkueen pelaajista on jo lopettanut ja Espanja kasaa uutta sukupolvea maajoukkueeseen.

 

Espanja on pelannut tämän vuoden puolella kolme ottelua, kaikki EM-karsintaa, ja voittanut niistä jokaisen. Kuitenkin pelillinen esitys on ollut keskiskertaista ja vastustajat paljon huonompia kuin Espanja. Vastustajat Norja, Malta ja Färsaaret eivät antaneet minkänlaista vastusta, mutta silti maaliero on vain 8-2.  Viime ottelussa Espanja voitti yhden maailman huonoimmista maajoukkueista Färsaaret vieraissa 4-1. Färsaarten joukkue koostuu pelaajista, jotka kaikki tekevät töitä jalkapallon ohella ja  silti se pääsi ensimmäisellä jaksolla kaventamaan lukemiin 2-1.

Ruotsi on esittänyt loistavaa jalkapalloa viime vuosina. Se eteni aina MM-kisoihin saakka ja osoitti että joukkue ei tarvitse Zlatania pärjätäkseen. Ruotsin vahvuus on joukkueen monipuolisuus. Kansojen liigassa Ruotsi voitti oman lohkonsa, jossa mukana olivat Venäjä ja Turkki. EM-karsinnat ovat alkaneet Ruotsin osalta ihan hyvin, sillä  saldona on voitto Romaniasta, tasuri Norjan kanssa sekä voitto Maltasta, maaliero on 8-4. Ainoastaan tasapeli Norjaa vastaan voidaan laskea pieneksi pettymykseksi. Ruotsi sekä Espanja ovat ennakkoon ne joukkueet jotka ottavat kaksi ensimmäistä sijaa lohkossa. Tästä ottelusta tasapeli olisi loistava tulos Ruotsille ja se varmasti lähtee puolustusvoittoisella taktiikalla liikente

 

Comeon.com tarjoaa huikeaa 400% talletusbonusta uusille asiakkaille! 10€ talletuksella saat peräti 50€ pelirahaa!

 

1. Siirry kampanjasivulle TÄÄLTÄ

2. Valitse sivulta 400% Tervetuliaisbonus– Talleta 10€, minkä jälkeen saat 50 € pelattavaksi.

3. Panosta haluamaasi kohteeseen