Eurooppa-liiga: Apollon-Lazio | 1.80!

Kohde voimassa 29.11.2018, 22.00;1.80

Kohde sulkeutunut

Eurooppa-liiga: Apollon-Lazio | 1.80!

Torstaina pelataan jälleen runsas määrä Eurooppa-liigan lohkovaiheen otteluita ja monessa lohkossa ratkaistaan jo jatkoonmenijöitä. Lohko H:ssa Apollonin ja Lazion välisessä kamppailussa vierasjoukkue on jo varmistanut jatkoonpääsynsä, mutta se pyrkii vielä voittamaan lohkonsa. Kotijoukkueen jatkohaaveet ovat jo kaatuneet. 

 

Kotijoukkueen esitykset tämän kauden Eurooppa-liigan lohkovaiheessa eivät ole olleet hyviä. Jatkoonmenomahdollisuudet olivat kokoajan todella pienet, mutta sen odotettiin ottavan neljästä ensimmäisestä pelistä enemmän kuin yhden pisteen. Apollon lähtee otteluun allaan kaksi voitollista ottelua, sillä se on onnistunut kaatamaan kotimaansa pääsarjassa Limassolin sekä Oroklinin molemmat maalein 3-0. Viimeisimmässä UEL-pelissään se pelasi kotonaan Frankfurtia vastaan ja kärsi kyseissessä taistossa 2-3-tappion lohkoykköselle.

 

Lazio on 4-1-vierastappiota Frankfurtille lukuunottamatta esiintynyt lohkovaiheessa todella vahvasti. Sillä on kasassa neljän pelin jälkeen yhdeksän pistettä, joten muut ottelut se on onnistunut voittamaan. Viimeisimmässä lohkopelissään se otti jännittävien vaiheiden jälkeen 2-1-kotivoiton ranskalaisesta Marseillesta ja varmisti näin ollen paikan kilpailun pudotuspelivaiheesta. Kotimaansa pääsarjassa Laziolla on allaan kolmen ottelun tappioton putki ja kahdesta viimeisestä pelistä saldona on kaksi 1-1-tasapeliä. Viimeisimmässä ottelussa se kohtasi kotonaan AC Milanin ja se onnistui tasoittamaan ottelun aivan pelin viime hetkillä.

 

Vaikka Apollon pystyy haastamaan Lazion kotikentällään, uskomme kuitenkin, että vierasjoukkue, jolla on enemmän panosta ottelussa, tulee viemään tämän illan kamppailun nimiinsä. Roomalaisilla on selkeästi laadukkaampi joukkue ja vaikka rotaatiota varmasti jonkin verran nähdään, on vierasjoukkue selkeästi kotijoukkuetta tasokkaampi. Lazio haluaa voittaa lohkonsa, jotta se saa mahdollisesti helpomman vastuksen pudotuspelien avauskierrokselle, joten myös motivaatiota luulisi vierailla olevan enemmän.

 

Kohteemme otteluun: Lazio -0.5 @ 1.80(COMEON!)

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.