Eurooppa liiga: Crusaders – Wolverhampton | 1.44!

01.08.2019, 22.00;1.44

Kohde sulkeutunut

Eurooppa liiga: Crusaders – Wolverhampton | 1.44!

Crusaders isännöi Wolvesia Eurooppa-liigan karsintojen toisella kierroksella. Ensimmäisessä osaottelussa Valioliiga-joukkue nappasi odotetusti kotivoiton, eikä jättänyt Pohjois-Irlannin vieraille mahdollisuuksia. Maalintekotilanteita oli kuitenkin toistakymmentä, joten maaleja olisi pitänyt syntynyt paljon enemmän.

 

Wolves ja Crusaders kohtasivat viikolla ensimmäisessä osassa ja show oli juuri niin ylivoimaista Wolvesin hyväksi kun oltiin aikaisemmin arvioitu. Loppunumerot 2–0 olivat lopulta vieraiden kannalta todella suosiolliset. Esimerkiksi varteenotettavat hyökkäykset tilastoitiin lopulta numeroin 113–19 Wolvesin eduksi, maalipaikat puolestaan 29–1 ja laukaukset 10–0.

 

Toiseen osaotteluun ei varsinaisesti jäänyt panoksia, sillä Wolverhampton ei tule 2-0 johtoaan häviämään vaan odotettavissa on täysin Wolves peli myös toisessa osaottelussa. Wolverhampton haluaa kuitenkin tehdä mahdollisimman nopeasti vierasmaalin, jolloin se on 100% varma jatkopaikan suhteen.

 

Crusaders on Wolvesiin verrattuna täysin harrastelija porukka, joka tulee varmasti olemaan helisemässä torstai-iltana.

 

Nostetaan parhaaksi pelikohteeksi Wolverhamptonin puoliajan johto kertoimella 1,44. Wolves tekee varmasti vähintään yhden maalin ensimmäiseen puoliakaan, todennäköisesti jopa kaksi.