Eurooppa liiga: Debrecen – Torino | 1.54!

01.08.2019, 19.30;1.54

Kohde sulkeutunut

Eurooppa liiga: Debrecen – Torino | 1.54!

Unkarilaisjoukkue Debrecen on tiukan paikan edessä  Eurooppa-liigan karsintojen toisen kierroksen toisessa osassa, kun se lähtee haastamaan Torinoa kotonaan. Ensimmäisen osan 3-0 tappio Torinolle jättää liki mahdottoman paikan Debrecenille.

 

Torino pääsi suoraan Eurooppa-liigan toiselle kierrokselle ja lähti selvänä suosikkina Unkarilaisjoukkuetta vastaan. Jo ensimmäinen osaottelu todisti Italialaisten ylivoiman, eikä Debrecen saanut luotua paikkoja Torinolaisten maalinedustalla juuri ollenkaan. Debrecenin, joka sijoittui maansa pääsarjassa viime kaudella kolmanneksi Ferencvarosin sekä MOL Fehervarin jälkeen, on liki mahdottoman paikan edessä kotonaan, sillä joukkue tarvitsee vähintään 4 maalia Torinoa vastaan päästäkseen jatkoon.

 

Torino voitti kotiottelussaan vieraat numeroin 3–0 Andrea BelottinChristian Ansaldin ja Simone Zazan maaleilla. Ottelua pidettiin ennakkoon jopa suurempi numeroisena Torinolaisten hyväksi, mutta heikko viimeistely piti loppunumerot siedettävänä Debrecenin kannalta.

 

Oman haasteen tähän ottelupariin on tuonut se, että kummankaan joukkueen oma kotimaansarja ei ole käynnistynyt vielä. Molemmat ehtivät pelaamaan muutaman harjoitusottelun ennen Eurooppa-liigan karsintoja, mutta kuitenkin pelituntuma on vielä vähäinen. Molemmilla joukkueilla kausi käynnistyy elokuun aikana, joten nyt vahva suoritukset antavat tarvittavan lisäboostin kauden alkuun.

 

Torino haluaa varmasti viimeistellä jatkopaikan nopeasti otteluparissa tekemällä tärkeän vierasmaalin. Tämä tarkoittaisi että Unkarilaisjoukkueen pitäisi tehdä viisi maalia päästäkseen jatkoon ja tämä ei ole millään tavalla mahdollista vahvaa Torinoa vastaan. Ensimmäinen osaottelu oli todella rikkonainen, sillä Debrecen oli niin alakynnessä koko ottelun ajan, jolloin se joutui rikkomaan paljon saadakseen pallon.

 

Nostetaan ottelun parhaaksi pelikohteeksi Torinon voitto 1,54 kertoimella.

LuckyCasino tarjoaa kaikille uusille pelaajille loistavan kampanjan! Voit lyödä mistä tahansa kohteesta vetoa ja jos et onnistu tuplaamaan panostasi, niin saat rahasi takaisin. 

1. Klikkaa itsesi kampanjasivulle ja talleta TÄSTÄ

2. Lue kampanjaehdot

3. Lyö mitä tahansa kohdetta ja jos et onnistu tuplaamaan talletusta saat rahasi takaisin.

Comeon.com tarjoaa huikeaa 400% talletusbonusta uusille asiakkaille! 10€ talletuksella saat peräti 50€ pelirahaa!

1. Siirry kampanjasivulle→ TÄÄLTÄ

2. Valitse sivulta 400% Tervetuliaisbonus– Talleta 10€, minkä jälkeen saat 50 € pelattavaksi.