Eurooppa liiga: Frankfurt – Arsenal | 2.50!

19.09.2019, 19.55;2.50

Kohde sulkeutunut

Eurooppa liiga: Frankfurt – Arsenal | 2.50!

Arsenal koki karvaan pettymyksen viime viikonloppuna, kun se joutui tyytymään 2-2 tasapeliin Valioliigan jumboa Watfordia vastaan. Varsinkin toisella puoliajalla Arsenalin peli oli todella sekavaa ja Watford hallitsi. Nyt kuitenkin joukkue on valmiina taistelemaan tärkeistä pisteitä Eurooppa liigassa.

 

Arsenal on totuttu näkemään Eurooppa liigassa, sillä siltä niin usein lipuu Mestarien liigan paikka sivusuun. Viime kaudella joukkue panosti Eurooppa-liigaan ja pääsi aina finaaliin saakka, mutta se ei kuitenkaan saanut palkintoa Mestarien liiga -paikan muodossa, koska Chelsea oli loppuottelussa etevämpi.

 

Isäntien kausi on alkanut Bundesliigassa kaksijakoisesti, kun se on kerännyt neljässä ottelussa ainoastaan kuusi pistettä. Ryhmä on iskenyt pallon verkkoon ainoastaan viidesti ja päästänyt yhtä monta osumaa. Hyökkäyspäässä Jovicin poistumista ei ainakaan vielä ole saatu läheskään paikattua tehojen osalta, vaikka pelillisesti Frankfurtin viime kauden identiteetti on säilynyt melko hyvin.

 

Arsenalin joukkue on laadukkaampi ja sen vaihtopenkiltä löytää useita tähtipelaajia. Tähän otteluun Arsenalilta puuttuu Alexandre Lacazette ja Hector Bellerin.

 

Hyökkääjä Nicolas Pepe on tullut joukkueen hyökkäykseen jäädäkseen Lacazetten poissaolon aikana. Lillestä Arsenaliin siirtynyt hyökkääjä on laukonut todella paljon maaliakohti Valioliigassa, mutta avausmaali on vielä tekemättä. Nyt Pepellä olisi loistava tilaisuus avata maalihanat ja johdattaa joukkueensa voittoon.

 

Luotamme että Arsenal jatkaa loistavia otteita Eurooppa liigassa ja voittaa ottelun. Tarjolla oleva 2,5 kerroin voitosta on todella maistuva.

UUSI VEDONLYÖNTISIVUSTO CASINOWINNER TARJOAA 100% TALLETUSBONUKSEN VEDONLYÖNTIIN VAIN 1x KIERRÄTYKSELLÄ!

 

  1. SAAT SEN TEKEMÄLLÄ TILIN TÄSTÄ
  2. Talleta ja valitse alan paras talletusbonari huikealla x1 kierrätyksellä!