Eurooppa liiga: Malmö – Domzale | 1.50!

01.08.2019, 20.00;1.50

Kohde sulkeutunut

Eurooppa liiga: Malmö – Domzale | 1.50!

 

Eurooppa-liigan toisen kierroksen ratkaisevat osaottelut jatkuvat torstaina. Ruotsin suurseuroihin lukeutuva Malmö hakee jatkopaikkaa kotonaan Domzalea vastaan. Ensimmäisen osaottelun 2-2 tasapeli jätti kaiken auki tämän illan ottelua varten.

 

Viikko sitten Malmö vieraili Sloveniassa Domzalen kotistadiumilla. Malmö oli suuri ennakkosuosikki, mutta Domzale pisti tosissaan hanttiin ja onnistui johtamaan ottelua 1-0 sekä 2-1 lukemin. Nicholson siirsi kotijoukkueen 1-0 johtoon 37min pelin jälkeen, mutta Malmö onnistui vielä tasoittamaan ottelun 42min pelin jälkeen. Heti toisen puoliajan alkuun Domzale siirtyi jälleen ottelussa johtoon ja oli pelillisesti Malmöa edellä. Malmö kuitenkin nousi jälleen kerran tasoihin ja oli lähellä siirtyä ottelun lopussa vielä 3-2 johtoon, mutta Domzalen loistava maalivahtipelaaminen pelasti joukkueen.

 

Nyt toiseen osaotteluun on vain yksi suosikki, sillä Malmö on ollu aina kotonaan todella vahva. Malmö on pelannut jopa lohkovaiheessa Mestarien liigassa, joten kokemus on selkeästi heidän puolella. Kertoimien puolesta vedonlyöntiyhtiöt ovat asettaneet Malmön suureksi suosikiksi, sillä kotivoitolle on tarjolla 1,5 kerrointa kun taas vieraille yli 6 kerrointa.

 

Uskomme että Malmö tulee voittamaan kotiottelun selkein numeroin tänään ja paras pelikohde on Malmön suora kotivoitto kertoimella 1,5.

 

LuckyCasino tarjoaa kaikille uusille pelaajille loistavan kampanjan! Voit lyödä mistä tahansa kohteesta vetoa ja jos et onnistu tuplaamaan panostasi, niin saat rahasi takaisin. 

1. Klikkaa itsesi kampanjasivulle ja talleta TÄSTÄ

2. Lue kampanjaehdot

3. Lyö mitä tahansa kohdetta ja jos et onnistu tuplaamaan talletusta saat rahasi takaisin.

Comeon.com tarjoaa huikeaa 400% talletusbonusta uusille asiakkaille! 10€ talletuksella saat peräti 50€ pelirahaa!

1. Siirry kampanjasivulle→ TÄÄLTÄ

2. Valitse sivulta 400% Tervetuliaisbonus– Talleta 10€, minkä jälkeen saat 50 € pelattavaksi.