Eurooppa liiga: Mariupol-Bordeaux | 2.80!

Kohde voimassa 9.8.2018, 20.00;2.80

Kohde sulkeutunut

Eurooppa liiga: Mariupol-Bordeaux | 2.80!

Klo 20.00 alkavassa Eurooppa liigan karsintaottelussa kohtaavat ukrainalainen Mariupol sekä ranskalainen Bordeaux. Ranskan pääsarjassa pelaava vierasjoukkue on otteluparin selkeä ennakkosuosikki. 

 

Ukrainan pääsarjassa pelaava kotijoukkue lähtee otteluun allaan kaksi voittoa. Se kaatoi maansa pääsarjan ottelussa viime viikonloppuna A.Kiev:n vieraissa maalein 1-2 ja tätä ennen se onnistui pudottamaan ruotsalaisen Djurgårdenin jatkoajan jälkeen yhteismaalein 3-2. Kahdesta voitokkaasta ottelusta huolimatta Mariupol lähtee otteluun selkeänä altavastaajana, sillä se ei ole materiaaliltaan lähellekkään vieraidensa tasolla.

 

Bordeaux ei ole vielä aloittanut kauttaan Ranskan liigassa, mutta se on pelannut todella vahvan harjoituskauden, jossa se on voittanut kaksi ottelua ja pelannut kahdesti tasan. Viime kierroksella Eurooppa liigan karsinnoissa se raivasi latvialaisen Ventpilsin tieltään yhteismaalein 3-1, joten se lähtee tähän ottelupariin erittäin hyvällä itseluottamuksella. Illan vierasjoukkue on materiaaliltaan selvästi kotijoukkuetta parempi, joten olisi todella iso yllätys, mikäli rankalaiset eivät ottaisi tästä ottelusta voittoa.

 

Kohteemme otteluun: Bordeaux -1, 2.80.

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.