Eurooppa liiga: Rangers-Maribor | 2.20!

Kohde voimassa 9.8.2018, 21.45;2.20

Kohde sulkeutunut

Eurooppa liiga: Rangers-Maribor | 2.20!

Eurooppa liigan karsinnat jatkuvat torstaina jälleen monella ottelulla. Meidän ensimmäinen vihjeemme tulee otteluun Rangers-Maribor. Skotlantilaiset lähtevät otteluun ennakkosuosikkina, mutta vierasjoukkueella on kaikki aseet tehdä ottelusta tasainen ja jännittävä. 

 

Kotijoukkue Rangers aloitti viime viikonloppuna oman kautensa Skotlannin pääsarjassa 1-1-tasapelillä Aberdeenin vieraana. Tätä ennen joukkue tiputti UEL-karsinnoissa Shkupin sekä Osijekin edetäkseen tälle kierrokselle. Skotlantilaiset ovat siis päässeet pelaamaan tärkeitä pelejä jo tässä vaiheessa kesää, joten yhteispeli joukkueen sisällä on alkanut löytyä. Rangers on tunnetusti todella kova kotijoukkue, eikä se ole tottunut häviämään kotinurmellaan missään kilpailussa.

 

Slovenialainen Maribor on myös pelannut kesän aikana monta kilpailullista ottelua. Slovenian pääsarjassa sillä on takana kolme ottelua, joista on saldona kaksi voittoa ja yksi tasapeli. Eurooppa liigan karsinnoissa se on kerennyt tiputtamaan Partizanin sekä Chikhuran. Maribor on onnistunut venyttämään vastustajan verkkoa kahdessa viime pelissään peräti seitsemän kertaa, joten siltä on myös tänään odotettavissa maaleja.

 

Molemmilta joukkueilta löytyy laadukkaita pelaajia hyökkäyspäästä, joten uskomme, että tänään nähdään molemmissa päissä vähintään yksi maali.

 

Kohteemme otteluun: Molemmat joukkueet tekevät maalin(BTTS), 2.20.

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.