Eurooppa liiga: Riga FC – HJK| 2.90!

06.08.2019, 19.00;2.90

Kohde sulkeutunut

Eurooppa liiga: Riga FC – HJK| 2.90!

HJK:n taistelu Belgradin Punaista tähteä vastaan Mestarien liiga -karsinnoissa ei tuottanut toivottua tulosta viime viikolla, joten joukkueen matka jatkuu porrasta alempana Eurooppa-liigan karsinnoilla. HJK:lla on hyvä mahdollisuus mennä jatkoon tästä otteluparista ja arpaonni näyttäisi tuovan Belgradin Punaisen tähden vielä uudestaan vastaan!

 

HJK:n seuraava vastustaja on Latvian suurseuroihin lukeutuva Riga FC, joka putosi viikko sitten Mestarien liigankarsinnoissa niukasti irlantilaista Dundalkia vastaan. Ottelupari oli todella tasainen, sillä joukkueet pelasivat 210min ilman maalia. Molemmat osaottelut päättyivät 0-0 lukemiin eikä myöskään jatkoaika tuottanut ratkaisua. Rangaistuspotkukilpailu ratkaisi lopulta jatkoon menijän ja tällä kertaa Dundalk oli joukkueista vahvempi.

 

Riga FC:n kausi on ollut totutun vahva. Sarjaa on pelattuna jo 20 kierrosta ja Riga on kärkipaikalla tuttuun tapaan. Joukkueessa on paljon laadukkaita pelaajia, mutta ei kuitenkaan yhtä hyvä ryhmä kuin mitä Punainen Tähti oli, joten tässä piilee HJK:n mahdollisuudet.

 

Helsinkiläisten kausi on mennyt toistaiseksi aivan penkin alle. Veikkausliigassa sijalla viisi oleva HJK ei varmasti ole tyytyväinen kauteensa. Toki kautta on paljon vielä pelaamatta, mutta HJK:n täytyy ryhdistäytyä todenteolla jos se aikoo voittaa mestaruuden. Europelit tekevät otteluohjelmasta raskaan HJK:lle, mutta viime aikojen vahvistukset auttavat huomattavasti tilannetta.

 

Keskikenttämies William Parra on tuonut järjestelmällisyyttä ja jämäkkyyttä ja vasta vähän pelaamaan päässyt Victor Luiz on monen papereissa selkeä valinta avauksen vasemmaksi laitapuolustajaksi etanan nopeudella liikkuvan Rafinhan tilalle. Tim Väyrynen on ollut lähinnä jämäminuuteilla toistaiseksi, mutta iskenyt jo yhden maalin Veikkausliigassa ja hän saattaa olla vielä tällä kaudella tärkeä palanen HJK:n viimeistelyosastolle.

 

Vedonlyöntiyhtiöt ovat asettaneet kertoimet todella tasaiseksi ensimmäiseen ottelupariin. Tämä johtuu osittain tottakai myös siitä, että Riga on pelannut kaksi edellistä peliä 0-0. Mielestämme kuitenkin kotonaan Riga tekee maalin, mutta myös HJK voi hyvinkin yllättää tekemällä maaleja.

 

Uskomme,että ensimmäisessä osaottelussa ei ratkaista vielä otteluparia ja HJK lähtee hakemaan vierasmaalia, jonka jälkeen se keskittyy puolustamaan. Molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa, mutta HJK vie pelin lopulta 1-2.

 

LuckyCasino tarjoaa kaikille uusille pelaajille loistavan kampanjan! Voit lyödä mistä tahansa kohteesta vetoa ja jos et onnistu tuplaamaan panostasi, niin saat rahasi takaisin. 

 

1. Klikkaa itsesi kampanjasivulle ja talleta TÄSTÄ

2. Lue kampanjaehdot

3. Lyö mitä tahansa kohdetta ja jos et onnistu tuplaamaan talletusta saat rahasi takaisin.

Comeon.com tarjoaa huikeaa 400% talletusbonusta uusille asiakkaille! 10€ talletuksella saat peräti 50€ pelirahaa!

 

1. Siirry kampanjasivulle TÄÄLTÄ

2. Valitse sivulta 400% Tervetuliaisbonus– Talleta 10€, minkä jälkeen saat 50 € pelattavaksi.

3. Panosta kaikki HJK:n voitolle. Kun HJK voittaa, sinä voitat 145€! ( 50×2,90)