Eurooppa-liiga: Sevilla-Krasnodar | 1.85!

Kohde voimassa 13.12.2018, 19.55;1.85

Kohde sulkeutunut

Eurooppa-liiga: Sevilla-Krasnodar | 1.85!

Eurooppa-liigan lohkovaihe on edennyt viimeiselle kierrokselle ja tänä iltana ratkotaan jokaisessa lohkossa jatkoonmenijät. Lohko J:ssä on tarjolla todella kutkuttava tilanne, sillä kolmella joukkueella on vielä mahdollisuus edetä jatkokierrokselle. Meidän vihjeemme tulee otteluun Sevilla-Krasnodar ja ottelu potkaistaan käyntiin klo 19.55. 

 

Kotijoukkueen tilanne illan otteluun lähdettäessä on selkeä. Voitolla jatkopaikka on varma ja muilla tuloksilla heidän kohtalonsa on Standard Liegen ja Akhisarsporin käsissä. Sevillan otteet tämän kauden aikana La Ligassa ja Euroopassa ovat olleet hyvin tasaisia ja kyseessä on erittäin laadukas joukkue. Varsinkin sen hyökkäysosasto on ollut tällä kaudella todella vahvassa vireessä ja tämänkin illan ottelussa siltä voidaan odottaa maaleja. Andalucialaiset ovat tehneet omassa lohkossaan selvästi eniten maaleja kaikista joukkueista(15), joka sekin kertoo sen tulivoimasta hyökkäyksessä. Kolikon kääntöpuolella on se, että sen puolustus ei ole aivan samalla tasolla hyökkäyksen kanssa ja vieraat saattavat hyvinkin saada monta vaarallista paikkaa sen päässä illan kamppailussa.

 

Krasnodar on hieman yllättäen ottanut lohkon ykkösjoukkueen paikan viiden ottelun jälkeen. Sen ainoa tappio tähän mennessä on tullut Standard Liegen vieraana, kun se kärsi tappion luvuin 1-2. Muut neljä ottelua ovat olleet voitollisia ja Krasnodarin verkkoon on koko lohkovaiheen aikana tehty vain viisi maalia. Vastustajien verkkoon maaleja on syntynyt yhteensä vain kahdeksan, mutta kertaakaan se ei ole jäänyt otteluissa maaleitta, mikä lupaa hyvää myös tämän illan kamppailua silmällä pitäen. Viimeisimmässä ottelussaan Akhisarsporia vastaan illan vieraat onnistuivat tekemään kaksi maalia voittaen ottelun lopulta 2-1 ja ottaen vahvan kiinnityksen jatkopaikkaan.

 

Molemmat joukkueet ovat onnistuneet hyvin maalinteossa tämän kauden Eurooppa-liigassa, joten odotamme, että myös tänä iltana verkko heiluu Andalucian illassa. Sevilla on kotonaan aina todella vahva ja tulee tekemään tänään vähintään yhden maalia ja luotamme myös siihen, että kertaakaan maaleitta lohkovaiheen otteluissaan jäänyt Krasnodar tulee tekemään tänään vähintään yhden maalin. BTTS-kerroin on William Hill-sivustolla peräti 1.85, joka on erittäin kokeiltava kerroin.

 

Kohteemme otteluun: Molemmat joukkueet tekevät maalin(BTTS) @ 1.85 (WilliamHill)

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.