Eurooppa-liiga: Zenit-Villarreal | 2.15!

Kohde voimassa 7.3.2019, 19.55;2.15

Kohde sulkeutunut

Eurooppa-liiga: Zenit-Villarreal | 2.15!

Seurajoukkueiden toiseksi suurimman kilpailun pudotuspelivaihe on edennyt neljännesvälieriin. Yksi illan klo 19.55 alkavista otteluista käydään Pietarin Zenitin ja espanjalaisen Villarrealin välillä ja odotettavissa on tasainen ottelupari. Kotijoukkue lähtee avausosaan lievänä ennakkosuosikkina. 

 

Zenitin kausi on Veänäjän liigassa vasta aluillaan, mutta se on jälleen yksi suosikeista voittamaan Eurooppa-liigan. Joukkue pääsee pelaamaan pudotuspelejä hyvävoimaisena, sillä sen ei ole tarvinnut rasittaa itseään muissa peleissä, ainoastaan Eurooppa-liigan pelit ovat olleet sillä ohjelmassa talven aikana.
Pudotuspelien avauskierroksella se kohtasi kaksiosaisessa otteluparissa turkkilaisen Fenerbachen. Avausosan 0-1-vierastappiosta huolimatta Zenit ei hätkähtänyt ja se onnistui kääntämään otteluparin itselleen 3-1-kotivoitolla. Tämän jälkeen pietarilaiset ovat pelanneet yhden ottelun, kun se kohtasi Venäjän liigan avausottelussaan vieraissa Uralin, ottelussa joka päättyi lopulta illan isäntien 0-1-voittoon.

 

Villarrealin kausi Espanjan pääsarjassa on ollut tähän mennessä todellista tervan juontia. Joukkue löytyy tällä hetkellä sarjataulukosta sijalta 18. ja näyttää uhkaavasti siltä, että se saattaa pudota kauden päätteeksi sarjaporrasta alemmaksi.
Eurooppa-liigassa joukkue pelasi ensimmäisellä kierroksella kaksiosaisen kamppailun lissabonilaista Sportingia vastaan. Tässä otteluparissa espanjalaiset esiintyivät hyvin edukseen voittaen avausosan vieraissa luvuin 0-1 ja pelaten kotonaan 1-1-tasapelin, joka varmisti sen jatkoon pääsyn. La Ligassa se on pelannut Sporting-pelin jälkeen kaksi ottelua ja niistä molemmista on saldona ollut tappio. Ensin Atletico Madrid oli parempi 2-0-luvuin ja viime kierroksella se kärsi kotonaan 1-2-tappion Alavesille.

 

Zenit pääsee illan kamppailuun hyvin levänneenä ja se otteet Eurooppa-liigassa ovat olleet hyviä. Kauden avausottelustaan Venäjän liigan puolella se otti myös voiton, joten itseluottamus on pietarilaisilla kunnossa. Villarrealin otteet oman maansa sarjassa ovat olleet surkeita ja nyt se joutuu matkustamaan otteluruuhkassa aina Pietariin asti ja tämä ei voi olla vaikuttamatta joukkueen otteisiin. Zenitille tarjotaan vedonlyöntiyhtiöillä todella maukkaita kertoimia, joita ei kannata ohittaa.

 

Kohteemme otteluun: Zenit -0.5 @ 2.15(Coolbet)

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.