Kansojen Liiga: Hollanti- Englanti | 3.20!

06.06.2019, 21.45;3.20

Kohde sulkeutunut

Kansojen Liiga: Hollanti- Englanti | 3.20!

Keskiviikkona Portugali kaatoi Sveitsin 3-1 lukemin ja selvitti tiensä finaaliin. Portugali kohtaa finaalissa voittajan ottelusta Hollanti vs Englanti. Ennakkoon juuri tästä torstai-illan Englanti-Hollanti kamppailusta on uumoiltu todella jännittävää ja tasaista ottelua.

 

Englanti on voittanut peräti viisi ottelua putkeen, mutta voitot ovat tulleet selkeästi helpoimmista vastustajista kuin mitä Hollanti on kohdannut viime aikoina. Hollanti on pelannut parempaa futista kovempia vastustajia vastaan. Ronald Koemanin miehistö voitti oman alkulohkonsa oltuaan ehdottomassa altavastaajan roolissa Ranskan ja Saksan seurana. Hollanti voitti alkulohkossa kotonaan Ranskan 2-0 sekä Saksan peräti 3-0. Myös vieraissa peli tuntui kulkevan, sillä joukkue onnistui Saksaa vastaan pelaamaan 2-2 tasapelin.

 

Koemanin luotsaama Hollanti on erittäin nuori ja nälkäinen nippu, josta löytyy huikea määrä potentiaalia. Joukkue sai loistavia uutisia kun Mestarien liigan voittajat, Virgil Van Dijkin sekä Georginio Wijnaldumin ilmoittivat että liittyvät joukkueensa vahvuuteen. Virgil Van Dijk oli yksi valioliigan parhaista pelaajista tällä kaudella ja on todella vaikea ohitettava kenelle tahansa hänen suuren kokonsa sekä nopeutensa takia.

 

Gareth Southgaten johtama Englanti voitti Hollannin tapaan oman alkulohkonsa, joka oli niin ikään kovatasoinen – Kroatia ja Espanja saivat nöyrtyä Kolmen leijonan käsittelyssä. Illan kamppailuun Hollantia vastaan Southgate joutuu vajaamiehisenä, sillä joukkueen avainpelaajista löytyy monta poissaoloa.

 

Englannin joukkueesta jopa seitsemän pelaajaa ovat enemmän tai vähemmän kysymysmerkkejä ottelun alla. Joukkueesta löytyy tottakai varianssia, mutta esimerkiksi Dele Allin ja etenkin todella vaisusti Mestarien liigan finaalissa esiintyneen Harry Kanen apuja Southgate varmasti kaipaisi kovasti.

 

Vedonlyöntiyhtiöt näkevät Englannin suurena suosikkina, mutta todellisuudessa ottelu on aivan 50-50. Hollanti on saanut loistavan joukkueen kasaan illan otteluun ja kuten niin monta kertaa aiemmin ollaan nähty, niin Englanti voi sulaa täysin tiukan paikan tullen. Uskomme että Hollanti vie tasaisen ottelun maalin erolla.