La Liga: Alaves-Ath.Bilbao | 2.00!

Kohde voimassa 17.12.2018, 22.00;2.00

Kohde sulkeutunut

La Liga: Alaves-Ath.Bilbao | 2.00!

La Ligan maanantain ainoassa ottelussa ovat vastakkain kauden yllättäjä Alaves ja kipeästi putoamistaistelussa pisteitä tarvitseva Athletic Bilbao. Eroa joukkuiden välillä on tällä hetkellä 10 pistettä kotijoukkueen hyväksi ja tänään ero joko kasvaa todella suureksi tai kutistuu vieraiden kannalta siedettäväksi. Aloituspotku potkaistaan kamppailussa klo 22.00. 

 

Alaves on ollut tämän kauden yksi positiivisimmista yllättäjistä ja pienseura keikkuukin tällä hetkellä sarjataulukossa peräti sijalla 7. vain viiden pisteen päässä neljäntenä olevasta Real Madridista. Putoamistaisteluun povatun joukkueen otteet ovat kuitenkin viime aikoina osoittaneet hyytymisen merkkejä ja viimeisestä viidestä sarjapelistä se on onnistunut voittamaan vain yhden. Hueschaa vastaan tulleen 2-1-votin jälkeen Alaves on pelannut kolme ottelu ja niistä saldona on vain yksi piste. Kotonaan illan isäntä on kuitenkin edelleen yksi liigan parhaista joukkueista ja se ei ole vielä kertaakaan hävinnyt La Ligassa, kun se pelaa kotiyleisönsä edessä. Viime kotipelissään se piti vahvassa vireessä olevan Sevillan hienosti kurissa ja otti ottelusta pisteen 1-1-tasapelillä.

 

Sarjan keskikastiin ennen kauden alkua povattu Athletic Bilbao on pelannut toistaiseksi todella surkean kauden ja perinteikäs seura löytyy tällä hetkellä vasta sarjataulukon sijalta 18. Baskiseuran pelaaminen on ollut todella heikkoa ja varsinkin sen hyökkäyspelaaminen on ollut todella surkeaa ja maaleja onkin syntynyt 15 pelissä vasta 15 kappaletta. Joukkue otti viime kierroksella henkisesti todella ison voiton, kun se kukisti kotonaan hyvän kauden pelanneen Gironan maalein 1-0 ja joukkue sai voitosta varmasti todella paljon lisää itseluottamusta. On vaikea nähdä vieraiden kuitenkaan pystyvän voittamaan yhtä liigan parhaista kotijoukkueista.

 

Alavesin kotisaldo vs Bilbaon vierassaldo. Kotijoukkueen vahva puolustus vs vieraiden heikko hyökkäys. Luottomme Alavesin kotivoittoon on vahva, sillä se on pelannut kotiyleisönsä edessä todella hyvin ja vastaavasti Bilbaolaiset ovat olleet yksi liigan heikoimmista joukkueista vieraskentillä. Kotijoukkueelle tarjotaan todella korkeita voittokertoimia ja DNB-kohteelle saa Unibet-sivustolta peräti 2.00 kerrointa.

 

Kohteemme otteluun: Alaves Draw No Bet(DNB) @ 2.00 (Unibet&William Hill)

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.