La Liga: Alaves-Vallecano | 1.95!

Kohde voimassa 28.1.2019, 22.00;1.95

Kohde sulkeutunut

La Liga: Alaves-Vallecano | 1.95!

Espanjan La Ligan 21. kierroksen päätösottelussa toisensa kohtaavat Alaves ja Vallecano. Todella vahvan kauden pelannut kotijoukkue lähtee kamppailuun ennakkosuosikkina ja vaikka se on pelannut kotonaan todella vahvasti, annetaan sille todella kovia voittokertoimia eri vedonlyöntisivustoilla. Ottelu käynnistyy klo 22.00. 

 

Alaves on ollut yksi tämän La Liga-kauden suurimmista ja positiivisimmista yllätyksistä. Joukkue löyty tällä hetkellä sarjataulukon sijalta viisi ja se on vain neljä pistettä perässä Sevillaa, joka on tällä hetkellä neljäntenä. Voitolla se pystyy kuromaan eron yhteen pisteeseen ja vastaavasti kasvattamaan eroa kuudentena tulevaan Getafeen neljään pisteeseen.
Viimeisen viiden pelin saldo isännillä näyttää kahta voittoa, kahta tasapelia ja yhtä tappiota. Ennen viime kierroksella tullutta isoa 4-0-tappiota Getafen vieraana Alaves seilasi neljän ottelun tappiottomassa putkessa ja pelasi erittäin hyvin. Alaves on yksi liigan vahvimmista kotijoukkueista, sillä se ei ole hävinnyt yhdeksään otteluun kaikki kilpailut mukaan lukien ja viimeisin tappio kotiyleisön edessä on tullut syyskuussa harjoitusottelussa.

 

Vaikka Alaves onkin pelannut kotonaan todella vahvasti, ei sen kannata ottaa sarjassa putoamista vastaan taistelevaa Vallecanoa itsestäänselvyytenä. Vieraat ovat pelanneet viime aikoina erittäin hyvin ja se lähtee illan kamppailuun allaan neljän ottelun tappioton putki.
Ennen viime kierroksella tullutta tasapeliä Real Sociedadia vastaan Vallecano oli voittanut kolme ottelua putkeen ja se kaatoi sinä aikana Levanten, Valladolidin ja Celta Vigon. Joukkueen kokonaisvaltainen peli oli näiden pelien aikana erittäin hyvin kasassa ja erityisesti sen hyökkäyspeli on toiminut loistavasti. Vieraat ovat tehneet tappiottoman putken aikana yhteensä yhdeksän maalia.

 

Vaikka Alaves ei olekaan hävinnyt kauden aikana kertaakaan kotinurmellaan, uskomme, että se tulee tänään päästämään vähintään yhden maalin vieraiden hyvävireisen hyökkäyksen edessä. Isännät tulevat myös itse varmasti onnistumaan maalinteossa vähintään kerran. BTTS-kohteelle tarjotaan ComeOn!-sivustolla erittäin maistuvaa 1.95 kerrointa.

 

Kohteemme otteluun: Molemmat joukkueet tekevät maalin(BTTS) @ 1.95(ComeOn!)

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.