La Liga: Celta Vigo-Espanyol | 1.86!

26.09.2019, 20.00;1.86

Kohde sulkeutunut

La Liga: Celta Vigo-Espanyol | 1.86!

Sarjan häntäpäässä majailevat Celta Cigo ja Espanyol kohtaavat torstai-iltana Estadio de Balaidosilla. Pystyykö Espanyol pysymään tappioitta vieraissa vai aiheuttaako Celta Vigo toisen tappion peräkkäin.

 

Celta Vigo lähti kauteen hyvien harjoitusotteluiden jälkeen positiivisin mielin. Joukkue ei ole kuitenkaan saanut peliään toimimaan vielä toivotulla tavalla La Ligassa, mutta pienillä muutoksilla suunta kääntyy varmasti nopeasti ylöspäin. Celta Vigon materiaali on keskikastia La Ligassa ja joukkueelta voidaan odottaa sarjasijoitusta 7-10 väliltä. FC Barcelonasta hankitut Denis Suarez ja Rafinha ovat ryhmälle erinomaiset hankinnat keskikentälle, joilta on lupaa odottaa hyvää kautta.

 

Jos Celta Vigo on aloittanut kautensa huonosti, täysin samaa voi sanoa Espanyolista. Viiteen otteluun neljä kerättyä pistettä ei ole kummoinen saldo. Kolme tehtyä maalia ja ennen kaikkea yhdeksän päästettyä maalia on huolestuttava tilasto. Edellisellä kierroksella Real Sociedad ryösti komeasti pisteet 1-3 vierasvoitolla. Espanyolin puolustus vuotaa, eikä parannusta ole heti havaittavissa.

 

Ottelussa pisteiden merkitys on erittäin suuri, sillä sen verran huonosti on molemmilla kausi lähtenyt käyntiin. Celta Vigo on alkanut parantamaan peliesityksiään ja joukkue on kohdannut useita huippuseuroja jo alkukaudesta. Edellisellä kierroksella joukkue pelasi tasapelin Atléticon Madridin vieraana.

 

Nostetaan ottelun parhaaksi pelikohteeksi Celta Vigon suora kotivoitto.

Mobilebet tarjoaa huikeaa 400% talletusbonusta uusille asiakkaille! Saat vain 10€ talletuksella  peräti 50€ pelirahaa!

1. Siirry kampanjasivulle→ TÄÄLTÄ

2. Valitse sivulta 400% Tervetuliaisbonus– Talleta 10€, minkä jälkeen saat 50 € pelattavaksi.

 

UUSI CASINOWINNER TARJOAA 100% TALLETUSBONUKSEN VEDONLYÖNTIIN VAIN 1x KIERRÄTYKSELLÄ!

  1. SAAT SEN TEKEMÄLLÄ TILIN TÄSTÄ