La Liga: Eibar-Real Sociedad | 2.65!

Kohde voimassa 31.8.2018, 22.00;2.65

Kohde sulkeutunut

La Liga: Eibar-Real Sociedad | 2.65!

La Ligassa pelataan perjantaina kolme ottelua ja klo 22.00 alkavassa kamppailussa ovat vastakkain Eibar ja Real Sociedad. Joukkueet lähtevät kamppailuun hyvin erilaisista lähtöasetelmista, sillä kotijoukkue on hävinnyt molemmat kauden ottelunsa, kun taas vieraat ovat aloittaneet kauden yhdellä voitolla ja yhdellä tasapelillä.

 

Eibarin kausi ei ole lähtenyt käyntiin halutulla tavalla ja tuloksena ensimmäisitä peleistä on kaksi tappiota. Kauden avauksessa joukkue kärsi tappion kotikentällään sarjanousija Huescalle maalein 1-2, ottelussa, jossa se esiintyi todella heikoisti. Kauden ensimmäinen vieraspeli päättyi 2-0-tappioon Getafelle, ottelussa jossa Eibar hallitsi kenttätapahtumia, mutta ei onnistunut tekemään paikoistaan maalia.

 

Vierasjoukkue Real Sociedad on pelannut alkukaudesta todella hyvää jalkapalloa ja saldona kahdesta ensimmäisestä ottelusta on yksi voitto ja yksi tappio. Kauden ensimmäisessä ottelussa ”La Real” haki aina vaikean Villarrealin kotiluolasta kolme pistettä 1-2-voitolla ja joukkue pelasi kyseisessä ottelussa erittäin hyvin. Myös viime kierroksen ottelussa baskit pelasivat vieraskentällä, jossa se pelasi 2-2-tasapelin Leganisa vastaan.

 

Vieraat lähtevät illan otteluun huomattavasti paremmalla itseluottamuksella, kuin kotijoukkue ja uskomme, että Real Sociedad poistuu tänään pelikentältä voitto taskussaan. Mielestämme vieraiden kerroin on selkeä ylikerroin, joka kannattaa ehdottomasti ottaa vetolapulle.

 

Kohteemme otteluun: Real Sociedad, 2.65.

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.