La Liga: Espanyol-Ath. Bilbao | 2.02!

Kohde voimassa 5.11.2018, 22.00;2.02

Kohde sulkeutunut

La Liga: Espanyol-Ath. Bilbao | 2.02!

Espanjan La Ligassa pelataan maaanantaina yksi ottelu, kun Espanyol ja Athletic Bilbao ottavat toisistaan mittaa klo 22.00 alkavassa kamppailussa. Kotijoukkue lähtee otteluun kertoimien valossa ennakkosuosikkina ja myös me uskomme tänään sen voittoon. 

 

Loistavan kauden tähän mennessä pelannut Espanyol löytyy tällä hetkellä sarjataulukon sijalta 5. Liigan häntäpäähän povatun joukkueen tappioton putki liigassa on venynyt jo viiteen otteluun ja kotonaan se on voittanut viimeiset viisi ottelua päästäen vain kaksi maalia. Viime liiga-pelissä se kohtasi vieraissa sarjanousija Valladolidin ja joutui tyytymään vain yhteen pisteeseen ja puolestaan Espanjan Cupissa joukkue joutui laulukuoroon hävittyään alemman liigan Cadizille maalein 2-1. Huolimatta kahdesta heikommasta pelistä, on illan kotijoukkue tähän otteluun ennakkosuosikki, varsinkin kun se saa vastaansa todella heikon kauden pelanneen Bilbaon.

 

Tällä hetkellä vasta sarjataulukon sijalta 17. löytyvä perinteikäs Athletic Bilbao on pelannut todella heikon alkukauden ja sen voitoton putki on tällä hetkellä peräti yhdeksän ottelun mittainen. Sen ainoa voitto tuli kauden avausottelussa Leganesia vastaan ja tämän jälkeen joukkue on kärsinyt kaksi tappiota ja pelannut peräti seitsemän kertaa tasan. Bilbaolaisten kolme viimeisintä ottelua on päättynyt tasapeliin ja viime kierroksella se jäi kotonaan 0-0-tasapeliin Valencian kanssa. Vieraiden pelilliset otteet eivät ole tällä kaudella vakuuttaneet missään vaiheessa ja nyt vastassa on yksi liigan parhaista kotijoukkueista.

 

Espanyol on voittanut viisi perättäistä kotiotteluaan La Ligassa ja se on tällä hetkellä sarjassa viiden ottelun tappiottomassa putkessa. Bilbaon esitykset ovat olleet varsinkin hyökkäyssuuntaan heikkoja ja on vaikea nähdä sen kaatavan tänään vahvavireistä kotijoukkuetta. Isännille tarjotaan vedonlyöntisivustoilla erittäin korkeita voittokertoimia ja niihin kannattaa ehdottomasti iskeä kiinni.

 

Kohteemme otteluun: Espanyol -0.5, 2.02.

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.