La Liga: Espanyol-Leganes | 1.83!

Kohde voimassa 4.1.2019, 22.00;1.83

Kohde sulkeutunut

La Liga: Espanyol-Leganes | 1.83!

La Ligassa pelataan tänään kaksi ottelua ja toinen näistä kamppailuista on Espanyolin ja Leganesin välinen taisto. Kotijoukkue lähtee otteluun todella heikkovireisenä ja vierailla on oiva paikka ottaa kolme pistettä putoamiskamppailua ajatellen. Ottelu käynnistyy klo 22.00. 

 

Kuten todettua, Espanyol on tällä hetkellä todella heikossa vireessä ja se on valahtanut loistavan alkukauden jälkeen sarjataulukossa jo 14. sijalle. Barcelonasta kotoisin oleva joukkue on hävinnyt liigassa nyt kuusi ottelua putkeen ja sen kokonaisvaltainen pelaaminen on ollut todella surkeaa. Isännät ovat päästäneet tappioputken aikana omiin 16 maalia ja vastustajan verkko on heilunut tänä aikana vain kolme kertaa. Viimeisemmässä kotipelissään Espanyol kohtasi Betisin ottelussa, jossa vieraat olivat selkeästi parempi joukkue ja ottelu päättyi lopulta vieraiden 1-3-voittoon. Viime kierroksella joukkue vieraili Atleticon vieraana ja kärsi tiukan taistelun jälkeen 1-0-tappion.

 

Leganesin pelillinen tilanne ei ole lähellekkään niin paha kuin kotijoukkueen. 16. sijalla sarjataulukossa majaileva seura ei ole kärsinyt liigassa tappiota seitsemään otteluun, mutta kahden marras-joulukuun vaihteessa tulleen voiton jälkeen joukkue on pelannut kolme tasapeliä putkeen. Viimeisimmässä vieraspelissään se pelasi Celta Vigon vieraana ja tuloksena oli 0-0-tasapeli varsin tylsän ottelun päätteeksi. Viime kierroksella Leganes kohtasi kotinurmellaan hyvän kauden pelanneen Sevillan ja kotijoukkue taisteli ottelusta hienosti 1-1-tasapelin ja tappioton putki kasvoi seitsemän ottelun mittaiseksi.

 

Espanyol on tällä hetkellä kuntopuntarin viimeisenä viiden ottelun osalta ja sen pelaaminen on todella heikolla tasolla. Espanyol ei ole onnistunut ottamaan pisteitä kuudesta viimeisestä ottelustaan ja Leganes puolestaan ei ole kärsinyt tappiota seitsemään kamppailuun. Vieraiden voittokertoimet ovat tällä hetkellä todella suuria ja yhden maalin tasoituksellakin vieraiden voittokertoimeksi saa Bet365-sivustolla 1.83.

 

Kohteemme otteluun: Leganes +1 @ 1.83(Bet365)

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.