La Liga: Girona-Betis | 1.83!

Kohde voimassa 27.9.2018, 23.00;1.83

Kohde sulkeutunut

La Liga: Girona-Betis | 1.83!

Espanjan La Ligassa pelataan torstaina kaksi ottelua ja klo 23.00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain Girona ja Betis. Ottelusta on kertoimien valossa luvassa erittäin tasainen kamppailu ja me luotamme tänään kotijoukkueen voittoon. 

 

Girona on yllättänyt monet ja aloittanut kautensa erittäin hyvin. Pienellä seuralla on kasassa viiden La Liga-ottelun jälkeen kahdeksan pistettä ja se löytyy sarjataulukosta sijalta 10. Sen kausi alkoi yskähdellen, kun se pelasi 0-0-tasapelin Valladolidin kanssa ja hävisi sen jälkeen kotonaan Real Madridille 1-4, mutta tämän jälkeen se onnistui voittamaan kahdessa ottelussa putkeen Villarrealin sekä Celta Vigon. Joukkueen uroteot eivät suinkaan jääneet tähän vaan viime kierroksella se venyi hienosti 2-2-tasapeliin FC Barcelonan vieraana, joten sen itseluottamus on tällä hetkellä erittäin kovalla tasolla.

 

Vierasjoukkue Betisin alkukaudesta odotettiin huomattavasti enemmän, mitä ollaan tähän mennessä saatu. Eurooppa-liigan lohkovaiheessa mukana oleva sevillasta tuleva joukkue on pelannut toistaiseksi Espanjan pääsarjassa viisi ottelua ja saldona näistä kamppailuista on yksi voitto, kolme tasapeliä ja yksi tappio. Kausi käynnistyi 0-3-kotitappiolla Levanten käsittelyssä ja tämän jälkeen se on onnistunut voittamaan vain Sevillan, joka kääntyi paikallispelissä 1-0-luvuin. Eurooppa-liigan ottelu mukaan lukien Betis on pelannut kolmessa viime pelissään tasapelin. Viime kierroksella se kohtasi kotonaan Athletic Bilbaon ja ottelu päättyi vaiherikkaiden tapahtumien jälkeen 2-2-tulokseen.

 

Betis on paperilla selvästi kotijoukkuetta laadukkaampi joukkue, mutta alkukauden otteet eivät ole olleet vierasjoukkueella millään tavalla vakuuttavia. Gironalla on allaan kolmen ottelun tappioton putki, josta se on hankkinut seitsemän pistettä ja joukkue lähtee otteluun kovan itseluottamuksen saattelemana. Kotijoukkueen DNB-kohteelle tarjotaan monella yhtiöllä hyviä kertoimia ja Unibet tarjoaa markkinatopin 1.83 kertoimella.

 

Kohteemme otteluun: Girona DNB, 1.83.

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.