La Liga: Huesca-Vallecano | 2.34!

Kohde voimassa 14.9.2018, 22.00;2.34

Kohde sulkeutunut

La Liga: Huesca-Vallecano | 2.34!

Espanjan La Ligassa pelataan tänään yksi ottelu, kun kaksi sarjanousijaa kohtaavat toisensa. Huescan ja Vallecanon taistosta on lupa odottaa tasaista ja jännittävää kamppailua, jossa voi käydä mitä vain. Ottelu potkaistaan käyntiin 22.00. 

 

Kotijoukkue Huesca koki viime kierroksella Barcelonan käsittelyssä todellisen selkäsaunan, kun se hävisi Camp Noulla peräti 8-2-luvuin. Tämän ei kuitenkaan kannata antaa hämätä, sillä kahdessa ensimmäisessä ottelussa Huesca pelasi erittäin hyvin ja otti neljä pistettä. Pitää myös muistaa, että se on pelannut kaikki ottelunsa tähän mennessä vieraissa ja tänään se pääsee pelaamaan ensimmäistä kertaa kotiyleisönsä eteen. Kahdessa pisteitä tuoneessa otteluissa sarjanousija pelasi todella ennakkoluulottomasti ja kotonaan se pystyy varmasti pelaamaan vieläkin paremmin.

 

Huesca on aloittanut kautensa hyvin, mutta toisin on ollut toisella sarjanousijalla Vallecanolla. Joukkue on tosin pelannut vasta kaksi ottelua, mutta niistä saldona on nolla pistettä ja vain yksi tehty maali. Kotiavauksessaan se kärsi selkeän tappion Sevillalle luvuin 1-4 ja ensimmäisessä vieraspelissään se ei onnistunut maalinteossa Atleticoa vastaan ja hävisi ottelun 1-0. Maajoukkuetauko tuli joukkueelle erittäin hyvää saumaan ja se on saanut valmistautua tähän tärkeään otteluun rauhassa.

 

Ottelu on todella vaikeasti ennustettavissa, sillä joukkueet ovat paperilla hyvin tasaväkisiä. Huesca on kuitenkin saanut alkukaudesta paljon itseluottamusta varsinkin kahdesta ensimmäisestä ottelusta ja uskomme, että se onnistuu tänään kotijoukkueensa edessä ottamaan kauden toisen voittonsa. Kotijoukkueen voitolle ei kannata panostaa suuria summia, mutta sen kertoimet ovat erittäin korkeita, joten se kannattaa ehdottomasti ottaa mukaan lapuille.

 

Kohteemme otteluun: Huesca, 2.34. 

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.