La Liga: Levante-Atletico Madrid | 2.00!

Kohde voimassa 18.5.2019, 14.30;2.00

Kohde sulkeutunut

La Liga: Levante-Atletico Madrid | 2.00!

Espanjan La Ligassa pelataan kausi loppuun viikonloppuna, kun edessä on päätöskierros. Levante kohtaa kotonaan sarjakakkoseksi sijoittuneen Atletico Madridin. Luvassa on monen huippupelaajan jäähyväiset sarjassa.

 

Levanteen kausi oli yhtä vuoristoraraa. Parhaimmillaan Levante tarjoaa viihdyttävää jalkapalloa, mutta joukkue saattaa yhtäkkiä sulaa täysin ja hävitä huonommillekin joukkueille.  Kuitenkin hyvät viimeiset kierrokset nostivat joukkueen pois putoamiselta, joten tässä ottelussa ei ole kummallakaan enään panosta.

 

Atléticon kamppaili pitkään mestaruudesta tällä kaudella. FC Barcelona kuitenkin osoitti jälleen kerran olevansa sarjan paras joukkue ja viimeistään huhtikuun alussa Camp Noulla pelattu peli Atleticoa vastaan ratkaisi mestaruuden kun Barcelona voitti ottelun 2-0. Päätöskierroksen ottelu Levantea vastaan on viimeinen useammalle Atléticon luottopelaajalle. Diego Godin, Antoine Griezmann ja Filipe Luis ovat ainakin jättämässä madridilaiset monien upeiden vuosien jälkeen. Koko joukkue haluaa varmasti, että juuri näiden pelaajien takia joukkue päättää kauden voittoon.

 

Isänniltä on poissa ainoastaan Cheick Doukoure, joka on ollut pidemmän aikaa sivussa. Vierailta puolestaan puuttuvat muun muassa Lucas Hernandez, Diego Costa ja Jose Gimenez, mutta päteviä korvaajia löytyy joukkueesta.

 

Atletico Madridilla on ottelussa enemmän motivaatiota ja se voittaa tasaisen ottelun. Peli tulee olemaan varmasti todella tunteikas varsinkin Griezmannille ja hän haluaa varmasti lopettaa upean uran Madridissa tekemällä maaleja.