La Liga: Levante-Barcelona | 1.95!

Kohde voimassa 13.5.2018, 21.45

Kohde sulkeutunut

La Liga: Levante-Barcelona | 1.95!

La Ligan toiseksi viimeisen kierroksen päättää ottelu Levanten ja Barcelonan välillä. Ylivoimaseen mestaruuteen itsensä pelannut Barca lähtee otteluun ennakkosuosikkina ja 16. majaileva kotijoukkue on ison haasteen edessä. 

 

Ilman tappioita sarjassa tähän mennessä pelannut Barcelona pyrkii jatkamaan tätä putkea myös Levantea vastaan. Hyvässä vireessä oleva barcelonalaismiehistö voitti viime ottelussa kotonaan Villarrealin selkein 5-1-lukemin ja kahteen viime vieraspeliin se on onnistunut maalinteossa peräti yhdeksän kertaa.

 

Myös Levante on pelannut viime aikoina loistavasti. Illan kotijoukkueella on alla neljän ottelun voittoputki, jossa viimeisin voitto tuli hienon vierasesityksen jälkeen Leganesista maalein 0-3. Viimeiseen kahdeksaan kamppailuun valencialaiset ovat hävinneet vain kertaalleen ja tämä ottelu oli myös ainoa, jossa se ei pystynyt tekemään maalia vastustajan verkkoon.

 

Panokseton ottelu, jossa vastakkain kaksi erittäin hyvässä vireessä olevaa joukkuetta. Peli tulee olemaan varmasti vapautunutta ja maalipaikkoja tulee syntymään runsaasti.

 

Kohteemme otteluun: Yli 3.5 maalia, 1.95.

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.