La Liga: Real Sociedad-Celta Vigo | 1.90!

Kohde voimassa 26.11.2018, 22.00;1.90

Kohde sulkeutunut

La Liga: Real Sociedad-Celta Vigo | 1.90!

La Ligan 13. kierroksen päättävässä ottelussa kohtaavat sarjataulukossa 13. sijalla oleva Real Sociedad sekä 15. sijaa miehittävä Celta Vigo. Molemmat joukkueet ovat alisuorittaneet tällä kaudella ja kyseessä on molemmille joukkueille erittäin tärkeä ottelu ja molemmat tarvitsevat kipeästi kolmea pistettä. Ottelu pyörähtää käyntiin klo 22.00.

 

Real Sociedad on näistä kahdesta joukkueesta pelannut alkukaudesta tasaisemmin ja se lähteekin illan otteluun kertoimien valossa selvänä ennakkosuosikkina. Kotijoukkue on pelannut tällä kaudella vaihtelevasti ja usein hyvää voittopeliä on seurannut heikompi esitys. Viimeisestä viidestä La Liga-ottelusta ”La Real” on voittanut kaksi ottelua, pelannut kaksi kertaa tasan ja tappion se on kärsinyt kertaalleen Atleticon käsittelyssä. Ennen maajoukkuetaukoa se pelasi vieraspelin Levantea vastaan ja onnistuneet hyökkäyspelaamisen avulla se poistui kentältä 1-3-voitto takataskussaan. Maajoukkuetauon aikana Real Sociedad pelasi harjoitusottelun, jossa se kohtasi 2-2-tulokseen päättyneessä taistossa Tolousen.

 

Viime kaudella loistavan kauden pelannut Celta Vigo on alisuorittanut alkukaudesta todella pahasti ja joukkue löytyy vasta sarjataulukon sijalta 5. Kovin odotuksin kauteen lähtenyt seura on pelannut tällä kaudella todella heikosti puolustuspäässä ja sille on tehty todella paljon maaleja sen pelaamassa 12 pelissä. Viimeisestä viidestä La Liga-pelistään Celta on onnistunut voittamaan yhden, pelaten kerran tasan ja tappio niskassaan se on poistunut kolme kertaa. Viimeisimmässä ottelussaan ennen maajoukkuetaukoa joukkue isännöi kotikentällään Real Madridia ja hävisi kyseisen kamppailun maalein 2-4.

 

Celta Vigolla on paljon taitavia pelaajia ja se pystyy ehdottomasti ottamaan illan ottelusta kolme pistettä ja uskomme, että se tulee tekemään illan ottelussa ainakin yhden maalin. Kotijoukkueen hyökkäyspelaaminen on ollut sen kotona hyvällä tasolla koko kauden ja myös Sociedad tulee illan ottelussa tekemään maaleja. Kohteeksemme valitsemme tähän näytelmään yli 2.5 maalia , koska kummankaan joukkueen puolustuspelaaminen ei ole alkukaudesta vakuuttanut ja hyökkäysosastot pystyvät hyvänä päivänä tekemään tuhojaan vastustajan kenttäpäädyssä.

 

Kohteemme otteluun: Ottelussa tehdään yli 2.5 maalia @ 1.90(BET365)

 

 

KLIKKAA ITSESI TÄSTÄ LINKISTÄ BETSER-SIVUSTOLLE JA LUNASTA ITSELLESI MAISTUVA TALLETUSBONUS!

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.