La Liga: Real Sociedad-Leganes | 2.46!

Kohde voimassa 12.5.2018, 17.15

Kohde sulkeutunut

La Liga: Real Sociedad-Leganes | 2.46!

Espanjan La Liga lähenee loppuaan ja jäljellä on enää kaksi kierrosta. Sociedadin ja Leganesin välisessä kamppailussa ei enää panosta ole, mutta La Real pyrkii jatkamaan vakuuttavaa kotisaldoaan.

 

Kotijoukkue ei ole esiintynyt viimeisessä kolmessa ottelussaan mitenkään mairittelevasti, mutta kun katsoo sen kotisaldoa, on se tähän otteluun selkeä ennakkosuosikki. Imanol Alquagilin valmentama joukkue on voittanut kotikentällään viisi viimeisestä kuudesta pelistä ja viimeiseen kolmeen kotiotteluun se on tehnyt peräti 11 maalia.

 

Myöskään vierasjoukkueen pelaaminen ei ole aiheuttanut viimeisien kierroksien aikana hurraa-huutoja. Leganes on pystynyt saalistamaan vain yhden pisteen viimeisestä neljästä pelistä ja se on onnistunut maalin teossa vain kahdesti. Asier Garitanon miehistö on viimeksi ottanut vieraista pisteitä Helmikuun puolessa välissä ja sen jälkeen se on hävinnyt seitsemän vierasmatsia putkeen.

 

Real Sociedad on ollut tällä kaudella todella vahva kotijoukkue ja puolestaan Leganes ollut yksi liigan heikoimpia vierasjengejä. Kotijoukkue voittaa vähintään kahdella maalilla.

 

Kohteemme otteluun: Real Sociedad -1.5, 2.46.

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.