La Liga: Valladolid-Espanyol | 2.00!

Kohde voimassa 26.10.2018, 22.00;2.00

Kohde sulkeutunut

La Liga: Valladolid-Espanyol | 2.00!

Espanjan La Ligassa pelataan perjantaina yksi ottelu, kun hyvässä vireessä olevat Valladolid ja Espanyol kohtaavat toisensa klo 22.00 alkavassa kamppailussa. Ottelusta on lupa odottaa erittäin tasaista taistoa, sillä molemmat lähtevät peliin voittoputkessa. 

 

Kotijoukkue Valladolid on ollut yksi kauden iloisimmista yllätyksistä. Täksi kaudeksi La Ligaan noussut pienseura löytyy tällä hetkellä peräti sarjataulukon sijalta kuusi ja se seilaa tällä hetkellä peräti neljän ottelun voittoputkessa. Sille on tehty viimeiseen neljään otteluun vain yksi maali omiin ja viimeiset kolme kamppailua on päättynyt sen 1-0-voittoon. Viimeisimmällä kierroksella se kohtasi vieraissa Betisin ja se pelasi erittäin vahvan ottelun puolustaen todella hyvin ja tehden voittoon riittäneen maalin.

 

Jos on Valladolid ollut yksi kauden yllättäjistä, niin sitä on ollut myös Espanyol. Ennen kauden alkua Barcelonasta tulevaa seuraa ennakoitiin putoamisviivan tienoille, mutta alkukauden jälkeen se löytyy hienosti sarjataulukon sijalta 2. Viimeisestä neljästä pelistään Espanyol on onnistunut voittamaan kolme, pelaten kerran tasan.Sen hyökkäyspelaaminen on toiminut tappiottoman putken aikana erittäin hyvin ja se on tehnyt sen aikana kahdeksan maalia. Kahden ottelun voittoputken viimeisin voitto tuli viime viikonloppuna Huescan vieraana ottelussa, jossa joukkue pelasi erittäin vahvan ottelun kokonaisuudessaan ja otti vakuuttavan 0-2-voiton.

 

Molemmat joukkueet lähtevät otteluun erittäin vahvalla itseluottamuksella ja tämän illan ottelusta on luvassa erittäin tasainen jaa hyvätasoinen. Molempien joukkueiden hyökkäyspelaaminen on toiminut viime peleissä ja uskomme, että tämän illan kamppailussa molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa vähintään kerran.

 

Kohtemme otteluun: Molemmat joukkueet tekevät maalin(BTTS): 2.00.

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.