Ligue 1: Lille-Nice | 1.88!

Kohde voimassa 1.2.2019, 21.45;1.88

Kohde sulkeutunut

Ligue 1: Lille-Nice | 1.88!

Ranskan Ligue 1:ssä pelataan perjantaina todella mielenkiintoinen Lillen ja Nicen välinen kamppailu. Molemmat joukkueet ovat seitsemän parhaan joukossa ja kilpailu Euro-paikoista on molempien joukkueiden tavoitteena myös kauden jälkimmäiselle puoliskolle. Ottelu käynnistyy Suomen aikaan klo 21.45. 

 

Lille on ollut Ranskan liigan tämän kauden selvästi potitiivisin yllätys. Joukkue on sarjassa tällä hetkellä hienosti toisena ja eroa kolmantena tulevaan Lyoniin on kolme pistettä.
Kotijoukkue on pelannut viimeisessä viidessä liiga-pelissään erinomaisesti ja se on voittanut neljä viimeisestä viidestä pelistä ja Tolouselle kärsitty tappio on myös ainoa tappio viimeiseen kymmeneen otteluun kaikki kilpailut mukaan lukien. Lille lähtee illan kamppailuun allaan viiden ottelun voittoputki, kun mukaan otetaan Ranskan Cupin kaksi ottelua, joten isäntien itseluottamus on tällä hetkellä taivaissa.

 

Nice on myös pelannut hyvän kauden ja se on tällä hetkellä sarjataulukon sijalla seitsemän, ja sen ero neljäntenä olevaan St.Etienneen on vain kolme pistettä. Viimeisen viiden pelin saldo vierailla näyttää kahta voitettua ottelua, kahta tasapeliä ja yhtä tappiota. Nizzalaiset lähtevät illan taistoon neljän ottelun tappiottomassa putkessa ja se on onnistunut tekemään vähintään yhden maalin jokaisessa pelissä.
Viime kierroksella se kohtasi kotiyleisönsä edessä Nimesin ja vahvan esityksen päätteeksi Nice otti tyylikkään 2-0-voiton. Vaikka illan vierasjoukkue onkin pelannut viime peleissä hyvin, on sen vierasesitykset selkeästi kotipelejä heikompia. Nice ei ole pystynyt ottamaan viimeiseen viiteen reissupeliin yhtään voittoa.

Kotijoukkue on tällä hetkellä todella vahvassa vireessä ja sillä on alla viiden ottelun voittoputki. Vaikka Nice onkin pelannut viime aikoina hyvin, emme usko, että se pystyy haastamaan sarjakakkosta voitotsta tämän kotikentällä. Coolbet ja Betsafe tarjoavat Lillen voitolle erittäin maistuvaa 1.88 kerrointa.

 

Kohteemme otteluun: Lille -0.5 @ 1.88(Coolbet&Betsafe)

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.